PHILM на Dave Lombardo са вече в София, вижте снимка

7 мар 2015, 12:31 ч. 1160 / 3 3
пред./следв.

   Лошото време не попречи на барабаниста Dave Lombardo (екс-SLAYER), вокалиста Gerry Nestler и басиста Pancho Tomaselli, обединени под името PHILM, да пристигнат в София за концерта им довечера в клуб "Terminal 1", София. Това е второ посещение на виртуозния ударник у нас в рамките на няколко месеца, отново организирано от "R.B.F." Началният час на събитието е 21:00, билетите на входа на клуба ще струват 40 лв. Ето и снимка на бандата на родна територия:

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Troll'n 7.03.2015 14:07:16 отговори + 3 8
По-добре билет за Гардиън! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нъц 7.03.2015 14:24:12 + 5 3
По-добре не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hansi 7.03.2015 17:43:33 + 1 5
Аз точно така реших и направих! Взех си билет за Blind Guardian Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".