Bruce Dickinson иска феновете да бъдат изненадани от сетлиста на IRON MAIDEN на турнето "Legacy of the Beast"

16 мар 2018, 17:58 ч. 2251 / 4 2
пред./следв.

   Британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN ще започнат турнето си "Legacy of the Beast" на 26 май в Естония. То ще продължи до 10 август, а на 22 юли очакваме групата в България като хедлайнъри на третия ден на фестивала "Hills of Rock 2018" в Пловдив (поръчай билет онлайн).

   Обиколката на "Девиците" "Legacy of the Beast" е обвързана като концепция с мобилната игра и комикса на групата със същото име. В скорошно интервю фронтменът Bruce Dickinson казва, че иска феновете да бъдат изненадани от сетлиста на бандата на турнето. Когато след концерта се приберат в къщи да коментират, че не могат да повярват, че са чули определена песен на MAIDEN на живо.

   Това турне не е за промоция на албум, групата вече направи голяма световна обиколка под надслов "The Book of Souls". Така че при съставянето на сетлиста музикантите могат да имат по-голяма свобода.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дони Джеймс Рио 16.03.2018 21:09:52 отговори + 17 1
Ако всеки път сменят сетлиста си преди концерт, винаги ще има изненадани, защото дори, да речем в Сърбия свирят едни парчета, а у нас други, дори вече да се знае какво е свирено там, ще има изненадани! Аз също искам да чуя Alexander the Great, както и To Tame A Land, първата не е свирена никога на живо, а втората от много отдавна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 16.03.2018 19:55:40 отговори + 18 6
А дано да ни изненадат ! Брус има огромна роля в определянето на сетлистовете за турнетата, така че от него може да се очаква някаква изненада като например - Flight of Icarus ! Но за феновете най-голямата изненада ще бъде да изпълнят Alexander the Great на живо за първи път, това ще хвърли феновете в екстаз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".