Bruce Dickinson няма да пилотира самолета на IRON MAIDEN на предстоящото им турне

28 яну 2022, 14:01 ч. 1584 / 8 5
пред./следв.

   Фронтменът на IRON MAIDEN и лицензиран граждански пилот Bruce Dickinson е разкрил пред "Асошейтед прес", че няма да бъде начело в пилотската кабина на самолета на предстоящото турне на "Девиците". Групата нееднократно обиколи няколко континента с пригодени и брандирани аероплани "Боинг", който бяха управлявани лично от певеца. Машините носеха името "Ed Force One" - съчетание от самолета, който ползват президентите на САЩ, и талисмана на бандата.

   В скорошно интервю "Сирената" казва, че вече е на 63 години, а през август ще навърши 64. За гражданските пилоти 65 години е пределна възраст, след което те биват пратени "на задните седалки". Поради тази причина Dickinson има намерение да бъде отзад при колегите си от групата при пътуванията за предстоящата обиколка.

   Както знаете, на 13 юли очакваме IRON MAIDEN отново в България за шоу, част от турнето "Legacy of the Beast". Концертът ще бъде в столичната зала "Арена Армеец" и на него "Девиците" ще свирят класически песни от цялото си творчество.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Милко Калев 29.01.2022 22:51:07 отговори + 2 13
Тоя винаги го асоциирам с Жорж Ганчеф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 30.01.2022 22:02:17 + 3 0
Случва се, очевидно имаш проблем с асоциативния апарат. Добре е да се консултираш с психиатър, защото това може да е резултат от някое сериозно заболяване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 31.01.2022 01:12:40 + 0 1
Какъв е този асоциативен апарат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 29.01.2022 06:32:13 отговори + 20 1
Че то има ли друг такъв - пилотира самолета, после пее и се раздава като животно на сцената, после пак в пилотската кабина. А останалите си поркат на корем... За Брус трябва да се направи филм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 29.01.2022 11:13:01 + 16 1
А преди няколко години в почивките от пилотирането и концертите написа автобиография. Сам самичък. Всяка 2-ра друга я пишат с "известен журналист" като предполагам, че всъщност журналистите сами им я пишат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".