Bruce Dickinson работи по седмия си самостоятелен албум

8 дек 2015, 13:01 ч. 1463 / 8 6
пред./следв.

   Фронтменът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson е разкрил пред английското списание "Classic Rock", че работи по материала за нов самостоятелен албум. "Сирената" е композирал около половината от бъдещата творба, която ще бъде седма в соло кариерата му. Певецът ще използва репетициите за предстоящото през 2016 г. световно турне на "Девиците", за да загрее за предстоящия си албум. 

   Както вече стана ясно, песента от наскоро издадения албум на IRON MAIDEN "The Book of Souls" "If Eternity Should Fail" е била написана за самостоятелна творба на Dickinson. Последната, засега, такава - "Tyranny Of Souls" - се появи през 2005 г.

   Освен това, Bruce планира и написването на мемоари, които може да се очаква да се появят на книжния пазар през 2017-а.

 

още за:

Bruce Dickinson


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 10.12.2015 06:11:52 отговори + 4 0
Защо непременно трябва да се сравнява?! Ето това не мога да разбера в манталитета на повечето бг метъли? Фен съм на Мейдън от както съм прослушал Метъл- на 44 години съм!- и, именно това, че в соло албумите си Брус НЕ Е КАТО Мейдън ме кефи страшно! Всичките му албуми са прекрасни и много се радвам, че прави различна от Девиците музика! "Скънка" си е отличен и иновативен. Не съм го очаквал от Брус и изненадата беше приятна. "Татуирания" и "Топките" особенно "Топките" са жестоки мизикални творби! " Сълзите на дракона"- Химна в метъла! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 9.12.2015 00:14:54 отговори + 2 2
Дано Roy Z. не е намесен този път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

калин 8.12.2015 21:24:05 отговори + 1 0
страхотен коментар на danny...фен съм до мозъка на костите си на Мейдън и Брус....Това е истината. Accident of birth е единствената творба на Дикинсън доближаваща се до албумите на Мейдън.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 8.12.2015 21:12:47 отговори + 1 1
Tyranny of Souls беше скучен албум, Scunkworks и The Chemical Wedding - също. Най-яките са му Balls to Picasso и особено Accident of Birth.
Само в един момент от соловата си кариера Дикинсън беше над Мейдън, и именно с Accident of Birth, когато Мейдън се мъчеха с Бейли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 8.12.2015 14:54:16 отговори + 7 2
Последните солови на Дикинсън са доста по-интересни и яки от последните на Мейдън. Чакай! Всички солови на Дикинсън са по-яки от последните на Мейдън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


213 8.12.2015 14:24:14 отговори + 2 2
най-накрая нещо смислено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".