Пускат нови сектори за "The Lord Of The Rings In Concert: Двете кули"

8 дек 2015, 12:33 ч. 526 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Lord Of The Rings in Concert и симфоничният оркестър на БНР ще представят Двете кули на живо след 10 дни в столичната зала Арена Армеец. Поради засиления интерес в последните дни, организаторите се принудиха да отвoрят още сектори в Арена Армеец, което ще позволи на повече хора да видят шоуто. Секторите са от двете страни на сцената и са на цена от 45 лева. Броят допълнителни билети е ограничен до 150. Все още могат да се намерят и централни места на цена от 90 и 120 лева в секторите, носещи имената на Фродо, Гандалф, Леголас и Арагорн.

Звездите на шоуто Кейтлин Луск и Давид Райц ще пристигнат няколко дни по-рано, за да участват активно в репетициите на оркестъра и хора на БНР, както и да помогнат с озвучаването на събитието в зала Арена Армеец. Ще бъде монтирана специална озвучителна система със закъснителна линия, която да подобри звука и да направи изживяването пълно, независимо в коя точка на залата се намирате.

Диригентът Давид Райц споделя: „Това, което отличава Двете кули от първата част, е наличието на много повече ударни инструменти. Хауърд Шор държеше да има от всичко по много, за да се усеща тътена на войната, за да чувстваме марша на Орките или похода на Ентите. Всички инструменти са направени или само от метал или само от дърво. На сцената ще имаме и огромно тайко, дистрес пиано (отворено пиано, на което се свири с верига), продълговат барабан, маримба и много други чудати неща, които по принцип нямат място в един симфоничен оркестър.“
Вратите на залата ще отворят в 18:30 на 19-ти декември, а шоуто започва точно в 20:00!

Билети на цени от 45 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна [поръчай онлайн], включително и на 84 бензиностанции OMV, касите на EasyPay, билетен център НДК и касите на Арена Армеец.

 

lotr-two-towers



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".