Bruce Dickinson: "Всички знаят че Sharon Osbourne стои зад фиаското на "Ozzfest"

26 авг 2005, 14:19 ч. 501 / 6 10
пред./следв.
Вестник "The Sun Online" е провел интервю с вокалиста на IRON MAIDEN Bruce Dickinson, като основна тема е злополучния завършек на участието на групата на "Ozzfest" в Сан Бернандино. Ето и по-интересните моменти от него:

   The Sun Online: И така, какво точно се случи на сцената на "Ozzfest"?
   Bruce Dickinson: Бяхме подложени на организиран огън от капачки от бутилки, запалки и яйца от един определен сектор отпред! Електрозахранването на сцената и озвучаването беше изключено напълно три или четири пъти по време на песните. Въпреки това бандата се държа заедно по изключителен начин и ние наистина бяхме стимулирани. Шоуто завърши великолепно. MAIDEN могат да се справят с всичко. Ние не се предаваме лесно.

   The Sun Online: Кой мислиш стои зад всичко това?
   Bruce Dickinson: Всички знаят че това е Sharon Osbourne. Определено не е Ozzy или SABBATH - те са твърде изискани, за да правят подобни номера. Тя ме мрази заради забележките ми относно риалити телевизията. Аз наистина мразя риалити телевизията. Хората трябва да си станат от задниците и да вършат нещо, а не да бъдат воайори.

   The Sun Online: Изглежда нейните слуги са ви замеряли, докато вие изнасяте върховен концерт, след което хиляди зрители са напуснали от възмущение?
   Bruce Dickinson: Ние тръгнахме към летището почти веднага след шоуто, но можахме да видим, че имаше много възмутени фенове, които бяха платили доста пари, за да ни видят. Публиката беше твърдо зад нас и това наистина ни даде криле. Ако те не бяха останали доволни, можеше да има бунт, защото феновете бяха наистина възмутени от страхливите атаки.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MegaheaD 7.09.2005 16:09:16 отговори + 0 0
Зласлужили са си го. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eddie 24.02.2018 17:50:31 + 0 0
***** ве *****
Up the iron's
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stiff 29.08.2005 09:02:47 отговори + 0 0
Да водиш война срещу Мейдън е все едно да водиш война срещу себе си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiro maiden 29.08.2005 08:26:11 отговори + 0 0
bravo bruce!samo taka.sharon da go duha.tq e i 6te si omre takava tupa mazna ku4ka.no maiden 6e ostanat v surcata na horata i v istoriqta na pravednata musika!UP THE IRONS FOREVER!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

false robot 28.08.2005 13:47:09 отговори + 0 0
Долу ръцете и от Мейдън, и от Сабат! Брус нееднократно е показвал, както се вижда и от това интервю, че страшно уважава Сабат. Семейство Озбърн НЕ Е Блек Сабат, по дяволите, още по-малко пък мазната Шарън и мазните й дъщери имат каквото и да било общо с легендите. Аз пък се чудя как толкова народ се подиграва на Ози и го плюе, а на концерта в София само скандирания "Ози, Ози!" имаше и нито един път "Тони, Тони!" или "Сабат, Сабат!". Странно, в крайна сметка Тони Айоми е най-истинският човек-Сабат. Конфликти между известни личности неведнъж е имало, но нека "истинската Желязна Девица" (хаха, такова безумие не подлежи на коментар), както тя се самонарече, да си плюе Брус по медиите - абсолютен непрофесионализъм и малоумие е да насъскваш и организираш отряд за замеряне с яйца, да спираш озвучаването и да саботираш даден концерт в ролята си на организатор! А ако се беше стигнало до по-сериозно разяряване на тълпата, безредици, желание за линчуване на идиотчетата, премазани хора, смърт?! Трудно могат да се намерят думи за простотията на Шарън Озбърн, но нека тя не се приравнява със Сабат и не се създават изкуствени конфликти между двете велики групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 26.08.2005 23:16:53 отговори + 0 0
Kakto ve4e spomenah Sharon e edna golqqqqqqqqqqqma ama mnoooooooooooooooogo golqqqqqqqqqqqqqqma ku4ka. I to izklu4itelno prosta. Vqrno uspq da si napravi bezplatna reklama na gurba na Iron Maiden ama ko da se pravi. Az su6to mrazq tupoto i predavane. Sharon, da go duha
UP THE FUCKING IRONS!!!
IRON MAIDEN FOREVER!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


нана 26.08.2005 22:24:19 отговори + 0 0
оная фукла е ебати тъпата завистлива кучка.а ще е известа верно токато Ози е жиф а не му се очертава да е още дълго жив.Аре амахайте се сички противници на Мейдън тея са най добрите и ще се останат такива а Ози е бащата и той ще жовее а дъщеря му да се пържи в АДА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bruce Rapes Sharon 26.08.2005 20:17:36 отговори + 0 0
Тъй, тъй... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iron Maiden fen 26.08.2005 20:01:20 отговори + 0 0
Смятам,че никой истински фен на метала не би направил такова нещо!Все пак става дума за една от най-големите банди!Чудно ми е тези хубавци как са се разминали без бой!Жалко че Мейдан са там и ги замерят с капачки и запалки,а не дойдат в България-тук ще ги носят на ръце! Sharon Osbourne е едно разглезено дебело лайно,което ще го търпят докато татко му е жив! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

thunderball_ 26.08.2005 19:02:29 отговори + 0 0
a taka 6e se 4ue i ne6to pove4ko 6te se razbere istinata taka triabva da e deebi i sabitieto omrazna mi MAIDEN, MAIDEN ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".