Bruce Dickinson заклейми терористичната атака в Манчестър на концерт на IRON MAIDEN

27 май 2017, 19:26 ч. 2115 / 2 14
пред./следв.

   В сряда вечерта британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN имаха концерт в столицата на Уелс Кардиф. Около средата на събитието вокалистът на бандата Bruce Dickinson произнесе кратка прочувствена реч, в която заклейми терористичната атака в Манчестър на 22 май по време на шоу на поп певицата Ариана Гранде.

   Малко след самоубийствения атентат в Манчестър IRON MAIDEN официално заявиха, че тяхното турне на Острова ще продължи. Днес и утре групата ще свири в "O2 Arena" в Лондон. Ето и думите на Dickinson пред публиката в Кардиф:

В момента има много хора по света, които вървят с пръсти върху най-различни бутони и подобни гадости. Това те кара малко да се чудиш дали си напълно в безопасност в ръцете на лунатици. Но независимо от това, ние се чувстваме напълно сигурно в ръцете на осем хиляди лунатици тук тази вечер.

Основен житейски факт на концерт на IRON MAIDEN е, че нас не ни е грижа откъде си, каква е твоята религия, не ни е грижа какъв е цветът ти и какво си ял за закуска. Ако си тук тази вечер, тогава, честно, ние идваме с мир, нали?

Така че, с цялото ни уважение (вероятно ще го кажа само веднъж) към ужаса, който се случи онази вечер в Манчестър, най-сериозният отговор, който можем да дадем на тази гадост и на хората, които искат да мразят и да унищожават, е да им отвърнем с любов и радост и рокендрол.

 

 



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крум Зарков 28.05.2017 19:41:58 отговори + 6 7
Днес видях една картинка на Кати Пери, която казва същото "На този свят му трябва любов и смирение и всички да сме едно и бла бла бла", а отдолу продъжление "Защо ли не прави концерт в Близкия изток". Бих запитал същото и г-н Дикинсън. Когато имаш частна охрана, частен самолет и можеш да живееш зад дебели стени, е много лесно да се дава акъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 28.05.2017 11:13:32 отговори + 10 4
Аз пък не виня и не мразя "чалмите", а едни други хора, носещи костюми и финансиращи подобни актове. Щото ако ще мразим мюсюлманите, защото извършвали терористични актове, тогава какво остава за християните и една друга религия? Да не би от Белия дом, НАТО, Брюксел, Народното събрание и прочие да проповядват ислям? Това ми напомня на онези русофили, мразещи "хамериканците" като народ, благодарение на правителството им. Че САЩ финансира терористите и извършва атаки над собствените си граждани не е нищо ново, но поне аз няма да намразя целия американски народ заради Буш, Обама, Хилари или чичо Дони Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 28.05.2017 11:58:28 + 5 4
Е да не мислиш, че всяка една терористична акция е конспирация? И винаги зад атентат стои някое западно правителство? Че няма истински ислямски терористи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 28.05.2017 15:35:42 + 4 4
Не винаги, но съм убеден, че в една голяма част от случаите стоят определени правителствата и определени властни хора. Хора, които само посаждат омраза, стига да е в тяхна полза, и заради които умират милиони невинни хора под претекст "войната с тероризма". В сравнение с тях, нашите душмани от парламента са направо ангелчета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 28.05.2017 15:43:23 + 5 4
Колкото до истински ислмски терористи - разбира се, че ги има. Дали обаче знаят, че от САЩ им дърпат конците? Бин Ладен сам е твърдял, че не е отговорен за 9/11. В отговор САЩ наемат очевиден актьор да си "признае" за вината. Буш беше такъв идиот и толкова лош актьор, че не можа да скрие вината на "неговото" правителство. Обама просто продължи започнатото.

А пък Бин Ладен колко пъти го убиваха, все отнякъде се извъжда жив. Когато за последен път го "убиха", веднага казах, че е жив, здрав и на издръжка от американското правителство. А преди година-две Едуард Сноудън потвърди думите ми относно Осама! Според Сноудън, Бин Ладен живее с петте си жени на Хавай, гладко обръснат и неразпознаваем... за сметка на ЦРУ.

Всичко е един цирк.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 28.05.2017 16:12:02 + 6 5
Това исках да разбера. Значи смяташ, че абсолютно всички терористи са кукли на конци на САЩ. Ако не директно, то косвено.

Я ми кажи числата за тотото 6/49. Довечера е тиража и има хубав джакпот
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 28.05.2017 01:14:52 отговори + 10 6
Именно човек с репутацията и трибуната на Дикенсън има властта да поиска промяна и действия, вместо да преджавква клишета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Калпак 28.05.2017 00:25:22 отговори + 10 5
Масовия либераст смята, че всеки който мисли по различен начин значи е "патрЕот". Фен съм на Мейдън, но смятам изказването на Дикинсън за глупост. Предостатъчно целия еврогейски съюз отвръщаше с любов и рокендрол, крайно време е да се вземат истински мерки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

88_SS 27.05.2017 22:21:19 отговори + 17 9
И чалмите страшно се впечатлиха от поредните напомпани призиви и хубави думички. Ей го и тоя - не се бил интересувал кой от каква религия бил. Ами като не се интересувате и пълните държавите си с тарамбуки, яжте бомби. Белким се позаинтересувате и почнете да наричате нещата с истинските им имена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Калпак 27.05.2017 22:30:33 + 11 9
И ти понеже пращиш от мозък, като всинца патрЕоти, не си схванал нещо толкова елементарно - че Брус това го казва не на чалмите, а на нормалните хора. Пък си тръгнал акъл да даваш. Е не може да даваш нещо, което нямаш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

88_SS 28.05.2017 00:31:45 + 9 6
Единственият, който нещо не е схванал, си ти. Точно за баналните и лустросани (като въпросните на Брус) призиви към нормалните хора говоря и нуждата да се наричат нещата с истинските им имена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калпак 28.05.2017 08:28:36 + 8 2
88_SS 27.05.2017 22:21:19
"И чалмите страшно се впечатлиха от поредните напомпани призиви и хубави думички. "

88_SS 28.05.2017 00:31:45
"Точно за баналните и лустросани (като въпросните на Брус) призиви към нормалните хора говоря"

Не просто пращиш мозък, ами и не помниш какво си казал 2 часа по рано
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

88_SS 28.05.2017 15:38:56 + 2 3
Да беше цитирал и следващата част от мнението ми. Смисълът е ясен за всеки с два грама мозък, ама важното е да се дърляш за глупости, вместо да критикуваш по същество. И ти като Брус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Америко Забългария Веспучи 27.05.2017 21:23:43 отговори + 5 14
И тоя е соросоид! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".