BRUJERIA се завръщат със сингъла и видеото "COVID-666"

27 юни 2020, 07:26 ч. 955 / 13 3
пред./следв.

   Латиноамериканските "екстремисти" BRUJERIA издадоха нов дигитален сингъл, озаглавен "COVID-666" чрез "Nuclear Blast Records".

   Групата реализира и официален видеоклип към песента, режисиран от Juan Brujo. Музикантите коментират: "Коронавирусът е дяволската чума, изпратена да унищожи всички хора. Оставяйки оцелелите да страдат без да имат работа и пари и налагайки лайфстайл чрез социалните мрежи по целия свят. Добрата страна на това е, че можем да отидем на шопинг без да изплашим всички! Хахахаха."

 

 

още за:

BrujeriaCovid-19


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 29.06.2020 13:53:41 отговори + 0 0
Фен съм на Брухерия, но това е тъпо. И защо Шейн Ембъри е на барабаните, а не на баса? Май се лигавят нещо... И те като други групи по време на карантината - по-добре да направят нещо каквото и да е, отколкото нищо. Сакън да не ги забравят феновете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KKKSS 28.06.2020 15:27:11 отговори + 0 1
Тия бяха грайндкор навремето, какъв е тоя тъп пънк? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 27.06.2020 10:34:50 отговори + 1 1
Излашим = изПлашим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".