Гостуването на Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto в Монтана не се отлага, засега

27 юни 2020, 07:14 ч. 1347 / 12 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Има голям шанс “Voices of Rock” да се случи през септември в Монтана

Екипът на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” към момента не се отказва да събере на една сцена тази година трите световни рок звезди Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto.

“Реализирането на фестивала всяка година е голямо предизвикателство за малкия ни екип, но 2020 се оказа толкова непредвидима и объркана, че надмина и най-смелите ни представи за трудности.” - това заяви Нелиан Николова, създадел и директор на фестивала. За грандиозното шоу се очаква да пристигнат и изявени музиканти от Великобритания и Германия, които ще бъдат на сцената с тримата певци.
По план осмото издание на събитието трябва се състои на 6 септември, на централния площад в град Монтана и отново е с вход свободен.

Социалният акцент тази година е свързан с темата за различните зависимости сред децата и младите хора. Българският игрален филм “Доза Щастие” е сред партньорите на фестивала тази година, като е планирана специална прожекция за деца и родители, която ще бъде последвана от дискусия с част от екипа реализирал филма и специалисти по темата.

“Даваме всичко от себе си в продължение на месеци, за да можем да запазим фестивала. Централният площад в Монтана е достатъчно голям, за да може да се спазва дистанция между хората. Към момента единственото обстоятелство, от което сме зависими и което не можем по никакъв начин да контролираме, е свързано със ситуацията в САЩ и забраната за пътуване. Искрено се надяваме, че тя ще се развие в добра посока. Бихме искали да благодарим от сърце на всички хора и компании, които въпреки трудния момент не ни изоставиха и подкрепиха каузата ни! Продължаваме да работим за провеждането на фестивала и дано усилията ни завършат с една страхотна рок вечер… тази година.” - допълва още Нелиан.

За повече актуална информация следете официалната страница на фестивала.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Филипов 28.06.2020 14:30:29 отговори + 0 0
Аз повече се притеснявам за напъните на каскетурата да бастиса основен работодател (и спонсор) в региона.
Надявам се и тази година да съм там като и предишните.
Както и на изявата на Джони този път с Аксел месец по-късно.

Душата ми е зажадняла за хубава музика, след час тръгвам към северното черноморие. Джулай на Камен Бряг.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 27.06.2020 12:23:12 отговори + 1 6
Злати дал ли е благословията за тази вечеринка???
Незнам коллоне грандиозен тоя фест ама освен покрай него да отворите работа на доктор Събчева друго не виждам кво мое да се случи. Жената има се чуди къде да ви настанява после в инфекциозното.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гранд 27.06.2020 09:22:24 отговори + 1 0
За грандиозният концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".