Б.Т.Р., Кирил Маричков и Валди Тотев записаха песента "Не за мен", вижте видео

13 сеп 2021, 08:27 ч. 973 / 9 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев

Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в рока, този път от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците”. Съвместният им проект е красива песен за стойностните неща в живота, озаглавена „Не за мен”. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

В „Не за мен” ще чуете двата гласа на Б.Т.Р. – Атанас и Славчо, заедно с гласовете на „Щурците” – Кирил Маричков и Валди Тотев.

„Славчо е като главния герой от сериала „Всички обичат Реймънд” – не може нищо да му се откаже, толкова е сърцат....” коментира с чувство за хумор Кирил Маричков участието си в проекта. И добавя : ”Просто ми хареса песента, ако не я бях харесал щях да намеря начин да откажа! Тя е в малко битълсов мелодичен стил и може би затова му е хрумнало на Славчо да ни покани с Валди!”

Валди Тотев пък определя песента и работата към нея като „... едно затвърждаване и продължение на дългогодишното ни приятелство с Б.Т.Р.”

Видеоклипът на „Не за мен”, уловил непринудената атмосфера на приятелски дух в работния процес вече е факт. Режисьор на видеото е Боян Карамфилов.

„Не за мен” е част от 13 – ия албум на Б.Т.Р. - „Пъзел”, който предстои да бъде представен с концерт – премиера на 13 октомври в зала 1 на НДК.

Концертът е с подкрепата на НФК и ще се проведе при всички необходими противоепидемични мерки.

Б.Т.Р., Кирил Маричков и Валди Тотев
Не за мен
Музика и текст – Славчо Николов
Аранжимент - Б.Т.Р.
Продуцент - Б.Т.Р.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кмета 30.09.2021 21:25:52 отговори + 0 1
боза не знам, но друго рядко да... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 14.09.2021 18:52:06 отговори + 4 1
боза, от рядката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карцер 13.09.2021 20:50:29 отговори + 7 3
Апокалипсис, това е края Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кольо Гилъна 13.09.2021 20:46:44 отговори + 9 4
Това отдавна не е рок ен рол..Това отдавна не е рок ен рол.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".