Гледайте новото видео на CASUAL THREESOME "Mirror Clock"

13 сеп 2021, 11:04 ч. 512 / 7 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Casual Threesome направиха блестяща премиера на новия си сингъл и видеоклип Mirror Clock на живо в София снощи, а днес е официалната премиера на песента и в най-голямата видео платформа за споделяне YouTube – в канала на бандата.

Десет години след официалното създаване на групата, Casual Threesome са готови и с албум. Дебютът им “Casualties” ще се появи до края на годината, а Mirror Clock е четвъртата песен, която излиза от него. Mirorr Clock e за нелинейното и своеволно протичащо време, което субективно запълва пространството и живота ни. Това е една от двете песни в албума, в която Николай Воденичаров - Никеца свири на китара соло, измислено от Иван Иванов, а самият той – се изявява на баса.

Видеото към нея е по идея и цялостно изпълнение на Момчил Алексиев от Студио СФЕРА. Завършилият Филмовата академия в Холандия режисьор използва трипластов монтаж като съчетава фотографски елементи с рисунки. А лежерният диско стайлинг на бандата в клипа контрастира ефектно с философския текст за живота и времето в Mirror Clock.

За групата

Casual Threesome (шокиращо!) не е група от трима, а от петима рок герои. Сформирали бандата си в началото на миналото десетилетие, харизматичните артисти събират множество последователи светкавично бързо и веднага започват с концерти на живо из цялата страна. А определено, НА ЖИВО е тяхната супер сила! През 2012 дебютният сингъл "No relief" е издаден като част от компилацията "Sounds like ... vol1" от Jack Daniel's и club Alcohol. Бандата записва и издава следващия си шедьовър "Under Lovin' Ice" през април 2019. До решението, да не дразнят повече верните си фенове и да започнат да записват дългоочаквания дебютен албум, музикантите стигат бавно, но – лесно. През януари на запомнящата се 2020, излизат: пророческото заглавие "Nothing Good Comes Ahead", “Phoenix”, последвано от видео към песента "Lie Within A Lie", а "Mirror Clock" е поредният силен сингъл с видео от предстоящия им дебютен албум "Casualties".

Песента Mirror Clock е налична във всички популярни аудио стрийминг платформи, а видеото – можете да гледате [по-долу].

Casual Threesome са:

Иван Иванов – вокал + китара
Николай Воденичаров - Никеца – вокал + bas
Ивелин Лобутов - китара
Мартин Стоянов - Martist - клавишни
Ивайло Петров - Пифа - барабани

 

 

още за:

Casual Threesome


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 29.10.2021 13:32:52 отговори + 2 0
Не били (шокиращо!) трима, а петима... Затова и на снимката са четирима Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 13.09.2021 17:12:07 отговори + 1 1
Само музиката ми прилича на,, Cerrone-,, Supernatural,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 29.10.2021 12:34:11 + 0 0
Уф!,, SupernatuRE,,!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 13.09.2021 14:17:41 отговори + 5 2
Ко? Не! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".