Б.Т.Р. представят нов албум с концерт в зала "Универсиада" на 5 юни

4 апр 2014, 20:04 ч. 1466 / 4 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-успешната българска рок група за последните две десетилетия Б.Т.Р. обяви датата за представянето на дългоочаквания си нов албум – 5 юни (четвъртък) от 20:00 ч. в зала „Универсиада” като специални гости в шоуто ще бъдат няколко от най-големи имена на БГ сцената. Новият диск ще бъде осмото заглавие, издадено от Б.Т.Р. в актуалния им състав, и десетото в цялата дискография на бандата, която наскоро отпразнува 20 години на сцената. „Новият ни албум е много разнообразен, но е типичния Б.Т.Р. звук.”, така фронтменът на групата Атанас Пенев коментира какво да очакват феновете от диска. Две от парчетата в предстоящия албум са вече добре познати: рокенрол химна „Защо” и баладата „Забравената нежност”, превърнала се в тотален хит през миналата година, превземайки класациите, радио и тв ефира. Освен представяне на песните от новия си албум, Б.Т.Р. планират да направят ретроспекция на най-големите си хитове през годините, а специални ефекти и сценография са само част от изненадите, които бандата са подготвили за меломаните. Билетите за събитието вече са пуснати в продажба в касите на "Тикетпро" и онлайн на ticketpro.bg, а цените са 30 лв. за седящи мяста и 20 лв. за правостоящи.

 

btr

още за:

Б.т.р.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Много Долна Митрополия 5.04.2014 12:34:43 отговори + 0 0
някогашни траш- надежди, а сега юпи-тата ги харесват предимно.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Я па тия 5.04.2014 02:38:28 отговори + 0 0
Айдее, цени за пенсии рокаджии и за младежите от попрока ...
Що не си го направиха в Жой стейшън?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Търнокоп 4.04.2014 20:34:15 отговори + 0 0
А да са живи и здрави! Хубаво е, че не се отказват ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".