PRETTY MAIDS с видеоприветствие към феновете за участието си на "Kavarna Rock"

4 апр 2014, 20:43 ч. 386 / 7 1
пред./следв.

   Датските хард рок/хеви метъл ветерани PRETTY MAIDS отправиха видеоприветствие към феновете си в България по повод участието си на фестивала "Kavarna Rock 2014". Гледайте го по-долу. Това ще е първо посещение на бандата у нас. Както знате, останалите участници са EUROPE, HELLOWEEN, KROKUS, PRETTY MAIDS, GOTTHARD, JORN и Uli Jon Roht. Същинският фест е на 28 и 29 юни. На 27 юни ще се проведе "Kavarna Black Sea Battle of the Bands", а денят ще бъде закрит с изпълнение на култовата българска група СИГНАЛ. Билетите са в продажба в мрежите на "Eventim" (поръчай онлайн) и "Ticketportal".

pretty-maids



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГП 5.04.2014 09:50:14 отговори + 0 0
Тамън им слушам дискографията от вчера и се надъхвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".