Б.Т.Р. с видео към акустична версия на "Пъзел"

1 юни 2023, 08:57 ч. 482 / 11 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

„Пъзел“ на Б.Т.Р. саундтрак в комедиен сериал

Б.Т.Р. постави поредното 5-о парче в „Пъзел“-а с едноименната песен, в акустична версия. Песента е саундтрак към комедийния сериал „Животът на Жоро“.
На снимачната площадка се срещнаха баща и дъщеря-вокалът на Б.Т.Р. Наско Пенев и актрисата Мартина Пенева, на която е поверена ролята на Албена в криминално-музикалния сериал. Клипът е изцяло с кадри от филма и с изпълнителите на акустичната версия на „Пъзел“-Наско и Славчо. Режисьор на филма и видеото е Люси Иларионов.

„Пъзел“ от 13-ия едноименен албум на групата, ще чуете и в трети вариант на 13 октомври, зала 1 на НДК, на 30-годишния юбилеен концерт на Б.Т.Р. съвместно със симфоничния оркестър на МДТ „Константин Кисимов“ Велико Търново, под диригентската палка на Георги Патриков.
На концерта за първи път, за почитателите на Б.Т.Р. ще прозвучат песните от 30-годишната история на групата в нови аранжименти, адаптирани за рок група и симфоничен оркестър. Билети за концерта в мрежата на Ивентим и на касите на НДК.

Б.Т.Р. „Пъзел“ akustic
Музика и текст: Славчо Николов
Аранжимент: Б.Т.Р.
Продуцент: Б.Т.Р.

 

Б.Т.Р.

още за:

Б.т.р.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Наблюдател 1.06.2023 11:51:22 отговори + 1 1
Опа исках да кажа Капиш.
Но авто коректора няма Капиш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 1.06.2023 09:58:18 отговори + 4 2
Айде нема нужда да ни уведомяваш от какво немаш нужда. Качил? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 1.06.2023 09:17:15 отговори + 1 6
Айде нема нужда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".