KOZA MOSTRA с "весел концерт" в София на 15 юни

1 юни 2023, 13:34 ч. 369 / 9 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Екстравагантната пънк-ска банда KOZA MOSTRA с весел концерт в София на 15 юни

Изпълнителите на Alcohol Is Free обещават голям купон на открито в летния клуб Строежа

Една от най-влиятелните, успешни и забавни гръцки етно пънк ска хард рок банди - KOZA MOSTRA пристига в България за концерт на 15 юни в летния клуб Строежа. Обичаната банда обещава на всички присъстващи, под открито небе, да си изкарат повече от добре в тяхната компания, в което едва ли някой се съмнява. Събитието ще бъде част от започналото преди броени дни от Баня Лука, актуално и доста наситено лятно турне на групата. В продължение на три месеца, гръцките фурии ще отвеят с лудата си енергия, здрави жици, тромпети и неподправено звучене, феновете си в големите градове на Европа. Те ще им припомнят - на живо и нагледно, весело и танцувално, едни от най-обичаните и закачливи свои парчета. Изпълнителите на култовото “Alcohol is free”, които за последно бяха на родна земя на миналогодишния Hills of Rock Sofia Edition, ще дадат изключително забавно начало на летния концертен живот у нас и обещават поне една мускулна треска на всеки посетил събитието!

Билетите за KOZA MOSTRA в Stroeja Open Air Music Bar на 15 юни се продават в системата на Eventim.bg [поръчай онлайн] и техните партньори, а цената им е 25 лв.

KOZA MOSTRA се събират през 2012 г. В Солун от Илиас Козас. За да убедят публиката, че всичко е възможно, те се включват в песенния конкурс Евровизия през 2013, където изпълняват именно “Alcohol is free”. Заедно с Агатон Иаковидес, един от най-известните изпълнители на гръцкия стил „ребетико“, групата стига до 6 място в Милмьо, Швеция и обявени за сензация се превръщат в една от най-любимите банди на цяла Европа.

Последвайте събитието във Facebook.

 

koza mostra



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Holo 1.06.2023 16:05:49 отговори + 1 1
За пръв път виждам град в Швеция с име Милмьо, за Малмьо знам, ама тоя е явно нов град на има нема 10г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".