BULLET FOR MY VALENTINE издават нов албум през юни, чуйте сингъла "Over It"

1 апр 2018, 23:31 ч. 1713 / 3 2
пред./следв.

   Уелските метъли BULLET FOR MY VALENTINE ще издадат новия си, шести студиен албум, озаглавен "Gravity", на 29 юни. По-долу може да видите обложката на творбата. Тя ще е първа с барабаниста Jason Bowld (PITCHSHIFTER, AXEWOUND) и басиста Jamie Mathias (екс-REVOKER).

   Първият сингъл - "Over It" - имаше премиера тази вечер по "BBC Radio 1".

  [Редакция към 10:45 ч. на 2.04.2018] По-долу вече може да видите и официално лирик-видео към "Over It":

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


4Words 2.04.2018 10:31:42 отговори + 2 2
Обожавам албума The Poison. Във времената на mp3 плейърите го слушах на макс всеки ден на път за лекции и обратно около 1 година, с мен и целия автобус хаха. Към следващите албуми имах огромни очаквания, но не се покриха, имам само отделни любими песни. Ако някой не познава групата, ето някои парчета да чуе за какво става дума: The Poison, Hit The Floor, Her Voice Resides, The End. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 1.04.2018 23:53:29 отговори + 7 2
Много интересна и яка група останала в съзнанието на 90-ти набор много светло. За разлика от много други актове създадени в края на 90-те тия момчета се задържаха доста дълго на върха и са хедлайнъри или ко хедлайнъри на бая фестивали, +това звучат много много добре (с изключение на темпър темпър който също имаше силни моменти обаче)...за жалост сега ще се пуснат елитистите и ше почнат да ги хранят че тва не било метъл , и след 10 години ше си пускат The Poison и ше разправат ''Абе тия БФМВ са от моята младост бе мноо пръскаха''. Чакаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".