BURNING WITCHES - специални гости на концерта на PRIMAL FEAR в София през есента

11 фев 2021, 10:29 ч. 659 / 9 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Швейцарската пауър метъл банда Burning Witches ще е специален гост на турнето Metal Commando Over Europe, което ще премине и през България на 22.09.2021 г.

Както наскоро обявихме, поради все още усложнената епидемиологична обстановка, турнето на Primal Fear трябваше да бъде отложено за края на 2021-ва и началото на 2022-ра година. За съжаление новите дати се припокриват с други ангажименти на първоначално обявената гост банда – Freedom Call и това наложи тяхното отпадане от турнето.

Laura, Jay, Larissa, Lala и Romana или Burning Witches ще излязат на сцената на клуб Music Jam на 22-ри септември точно преди немските орли Primal Fear да взривят българската публика.

Билети на цени от 50 лв. и 70 лв. могат да бъдат закупени онлайн на www.bilet.bg, както и от касата на клуба в деня на концерта.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хамбургска тиква 11.02.2021 23:11:28 отговори + 5 1
Надали ще има концерти и фестивали (сериозни) поне до лятото на 2022 година. Ще е чудо. Дано, но вероятността да има клони към 0. Някой концерт, ако оцелее с по-малко фенове и на открито, ще е сензация.
Дано поне Хелуинчо поне да ни зарадват с албум и онлайн концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 11.02.2021 13:10:50 отговори + 4 1
А дано, ама надали! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 11.02.2021 10:55:51 отговори + 4 7
За съжаление този концерт няма да се проведе .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 11.02.2021 12:31:44 + 7 0
Не че имам намерение да ходя, обаче ако нямаш някаква вътрешна информация, по-добре си спести черногледието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".