Вижте първия трейлър на рок филма "Голата истина за група Жигули"

11 фев 2021, 10:01 ч. 1602 / 8 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Много забавление и едни от най-популярните актьори в България, това обещава трейлърът на „Голата истина за група Жигули“, публикуван по-рано днес в официалната Фейсбук страница на филма. Това е вторият пълнометражен филм в режисьорската кариера на Виктор Божинов, чийто първи проект, „Възвишение“, стана най-гледаното българско заглавие за последните 10 години у нас.

Сниман основно в Бургас, филмът разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) е започнал работа в попфолк индустрията, а всеки от останалите членове на „Жигули“ е поел по собствен професионален път, нямащ нищо общо с музиката. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Фори, ръководен от лични мотиви, се нагърбва със сложната задача да изглади всички недоразумения и да поведе „Жигули“ отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество интригуващи комични обрати.

В главните роли ще видим едни от най-обичаните български актьори като Филип Аврамов (в ролята на Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев - Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо) и Ирини Жамбонас (Соня). Звездният каст се допълва още от Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

„Смятам, че през тази година хората ще имат нужда от повече усмивки. Ще пуснем филма тази пролет, в критичен за киноиндустрията момент, но вярвам, че всички заедно ще успеем да помогнем на българските кина да се възстановят по-бързо, а на хората ще дадем повод да се засмеят и да се замислят какво се случи с всички нас през последните 30 години.“, споделя Виктор Божинов.

Камерата отново е поверена на Антон Бакарски, познат от работата си по родни заглавия като „Възвишение“, „Под прикритие“, „Връзки“, и участвал в редица международни продукции като „300: Rise of an Empire” и “The Expendables 2”.

Сценаристи са Ваня Николова („Под прикритие“, „Връзки“) и Нели Димитрова („Love.Net“, „Възвишение“, „Връзки“), а продуцент на филма е Кръстьо Ламбев заедно със своя екип от Concept Studio („Докато Ая спеше“, „Маймуна“, „Връзки“, сезон 3).

„Голата истина за група Жигули“ се очаква да излезе по кината в цяла България тази пролет. Официален разпространител е bTV Studios.

 

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ревматизъм 16.02.2021 14:59:20 отговори + 0 2
Абе научихме се и ние да правим филми като американците, с две думи - за ************. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 12.02.2021 11:35:48 отговори + 0 0
Малко е краднат от Stillcrazy,ама като за бг кино ще е що годе прилично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 11.02.2021 17:42:12 отговори + 7 1
Що не? Актьорите са жестоки и трейлърът изглежда доста читаво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

speed attack 11.02.2021 16:27:32 отговори + 5 5
Боза и то вкисната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 11.02.2021 16:27:26 отговори + 6 1
Това очаквах да изглежда много по-зле, честно казано. Дано е добър филм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


.................. 11.02.2021 12:41:26 отговори + 5 4
Ще го гледам заради Камелия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 11.02.2021 13:56:10 + 5 8
Аз не виждам в статията да се споменава Камелия. Значи си я видял някъде и си я познал. Значи си и фен. Значи наистина ще го гледаш заради нея. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 11.02.2021 14:02:05 + 7 2
Да, трудно е да я забележиш в трейлъра, най-вече в началото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 11.02.2021 14:47:24 + 11 4
Поздравление за наблюдателността ти и чувството ти за хумор. Това наистина е Камелия с черна перука. Името на Мая Бежанска не е изписано по някакви причини- една много талантлива актриса в този жанр. Трейлърът успя да ме усмихне . Вл Божинов е режисьор и на,, Столичани в повече,,- за съжаление в него са едни от последните роли на най- великите ни артисти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".