CELESTE (Франция) и REKA (Русия) свирят с UPYR в София на 19 юли

11 юли 2014, 13:07 ч. 456 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение: 

Три банди връщат мрака в София на 19 юли. CELESTE (блек метъл, Франция) и REKA (пост-метъл, Русия) се съюзяват с родното зло UPYR, за да направят лятото ни по-черно от всякога.

Задушевната атмосефера на CELESTE те оставя без дъх. Всяко глътка въздух е пропита с блек метъл и хардкор. Музиката на французите е смазваща стена от звук. Светлинните ефекти и димът, които са неизменна част от концертите им, ще те потопят в най-тъмните води.

REKA са интензивна смес от слъдж, пост-метъл и пост-рок. Техният тежък ритъм е всепоглъщащ, а мелодии идват на вълни и изправят на нокти. Музиката им изгражда образ на тъмен, но и величествен звяр, дошъл да унищожи всичко свято.

UPYR са вече добре познати на месната публика. Всеки техен концерт е дуум ритуал, който те захвърля в пустошта. Всеки удар на барабаните е дирижиран от Сатаната, всеки писък в микрофона – ехо на обречеността ни.

Трите групи свирят в софийския Jet Rock Club на 19 юли, петък.

Вратите отварят в 21:30, а входът е 8 лв.

 

още за:

CelesteRekaUpyr


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


глад 12.07.2014 10:21:17 отговори + 0 0
Celeste са зверове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 12.07.2014 00:53:39 отговори + 0 1
Цялата публика е от плът и съответно наистина месна, независимо дали е чуждоземна или месТна

Иначе се надявам да има и други немесоядни на концерта. Яденето на трупове е хранително чалгаджийство. Истинските метъли са веган!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fjara 11.07.2014 15:43:21 отговори + 0 0
Ааа, публиката само месоядна ли е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just a fan. 11.07.2014 13:26:09 отговори + 0 0
Айде да се направи някой концерт с блек група и във Варна, че тая година нито една блек група не е идвала... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".