UNEARTH и SHADOWS FALL с концерт в София на 16 септември?

11 юли 2014, 16:38 ч. 456 / 7 18
пред./следв.

   Започващото в края на август и продължаващо през септември турне "Hell on Earth" с основни участници UNEARTH и SHADOWS FALL имаше обявени дати за Западна и Централна Европа до 14 септември. Сега, по информация на "MAD Tourbooking", са добавени нови концерти в Румъния, Гърция, Македония, Сърбия и... България. Датата за нашата столица е 16 септември, мястото - клуб "Mixtape 5". Дали има вероятност това да е едно от необявените, но подготвяни от "HC Spirit" събития, които днес стана ясно, че няма да се състоят, не знаем. Знаем, че в обиколката участват още THE ACACIA STRAIN, WAR OF AGES и PAY NO RESPECT. Вероятно скоро ще има потвърждение от българска страна, ако промоутърът не е "HC Spirit", а традиционно работещата с "MAD Tourbooking" агенция "Re-Act". 

 



Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bark nagor 13.07.2014 19:40:48 отговори + 1 0
@borknagar
някъде с "тъпите шопи" ме изгуби. не те знам откъде си, но фактът, че тъпите шопи се вдигат най-редовно да ходят в пловдив и до морето на концерти, където местните бабанки гледат накриво, при положение, че шопските ни задници са се тътрили 100+ километра и са повече от местните, е неоспорим. за сметка на това, когато пристигнете в градо на бизнесо и разкошо сте по-кротки от агънца и не блеете така отривисто.

предлагам ти с устремен замах да си извадиш главата от отверстието, да се успокоиш и да дадеш 10 лева за влак, за да гледаш своите любимци. после обратно и забравяш за табелата на цариградско/владая и си отново горд локален шовинист.

а елеците ще бъдат завинаги в нашите сърца. аз съм горд, че съм от софия и не притежавам кожен елек и тениска на маньовър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глупаци 12.07.2014 13:30:16 отговори + 0 0
borknagar много си кух

"Румъния, Гърция, Македония, Сърбия и... България"

при такива маршрути и самите групи определят къде ще свирят
гледат се пътища, връзки, хотели и т. н.
най-лесно и евтино е да обиколиш големите градове/столиците най-близко до маршрута
ако промоутър иска да отклони група настрани от маршрута има два варианта:
1. директно му се отказва
2. излиза му много по-скъпо

е как си представяш групита да ти свирят на площада на произволно село/град?
това няма как да стане
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 12.07.2014 12:22:08 отговори + 0 0
borknagar, що пишеш глупости, с това наводнение в Аспарухово ни приглушиха ушите, ти ако си проспал новините е друга работа. Голяма трагедия е, няма спор, обаче имаше много новини. За градушката имаше новини за различни градове, не е било само за София. Концертите е нормално да се правят, където има повече фенове. В някои страни бандите обикалят няколко града, ама тук рядко става.

sad but true, не може да се върне на положението преди 10 години. Тогава хората се радваха на всичко, което идва, защото концертите бяха малко, но трябва да се върви напред и да има повече разнообразие, а не да се връщаме в каменната ера.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 12.07.2014 07:43:39 отговори + 0 0
Факт е, че всичко се прави в София.
Факт е, че ако се направи подобен концерт извън столицата, едва ли ще събере повече хора.
Най-добре е, да стане положението като преди 10-тина години, 2-3 големи концерта, 2-3 концерта на ъндърграунд групи, тогава ще се види, дали разглезените софиянци и вечно мрънкащите останали българи ще ходят. Само да не стане така и да се окаже, че вторите са били повече на концерите отколкото първите, както си и беше преди...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 12.07.2014 01:50:50 отговори + 0 0
@ borknagar:
Нидьей рива! Ето: WASP, Paradise Lost, Каварна, Sea of Black, Wild Child, Спирита - всичките са извън София. Във Варна, Бургас, Пловдив, Перник и Русе също има концерти. Предполагам и в други градове, но вероятно хората си рекламират само местно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


..... 11.07.2014 23:44:29 отговори + 0 0
"Войната" м/у София и "провинцията" продължава...Както и тази м/у "модерни" и "елеци"
Честно, хора, мега зле сте! аххахахах
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 11.07.2014 23:30:17 отговори + 0 0
Купувал си вноска и качествена храна...много знаеш каква е храната и какво има е нея, че и се прави на важен. Както винаги, щом някой извън София каже нещо, което е истина, веднага 100 човек "софиянци" му скачат. Пример: наводнението в Аспарухово, 2-3 дена някаква мъглява информация по медиите, а като падна "огромната" градушка, веднага се писна. Както и да е, още веднъж доказахте, че нямате връзка с реалността.
И какво е това "учул", явно сте много напред с новите думи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

игор 11.07.2014 22:38:58 отговори + 0 0
А боркнагарчо що е решиш, че ако се направи нещо извън София ще му е удобно? Ако той е във Варна, а го направят в Благоевград? Басирам се, че ще ревне що не е в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чужденец 11.07.2014 22:10:47 отговори + 0 0
Имам пари и си купувам качествена вносна храна. Вашите боклуци не ме интересуват. Като сте толкова отворени и важни що 3/4 от селата се пренесоха тук? А в селското школо си учул за икономика НЕП-а на Ленин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 11.07.2014 22:01:02 отговори + 0 0
Ау, поредният обиден "гражданин". Ако имаше поне нещо малко в главата си, щеше да си направиш извод, че това което съм написал в абсолютно вярно. При условие, че си фен и си готов да дадеш дадената сума "Х", имаш абсолютното право да недоволстващ. Явно при вас такова нещо като икономика не знаете. А и ако не са хората на къра и "простите козарчета", много "граждани" ще умрат от глад. Но нека да не сравняваме труда на "къра" и този в прохладният офис и 8 часовия работен ден с 2 часа почивки за какви ли не глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


фен 11.07.2014 21:57:06 отговори + 0 0
@borknagar

Колкото и да не ти е кеф, най-много метъл фенове има в София. От цялата останала страна да събереш, може да са по-малко от тия в София. Всеизвестен факт е, че дори на Каварна 70% от посещенията са от София.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чужденец 11.07.2014 21:45:44 отговори + 0 0
Викни си тъпите съселяни да се върнат при тебе на къра и аз ще ви организирам там концерти по желание, просто козарче такова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 11.07.2014 21:35:31 отговори + 0 0
Перфектен концерт, ама стига с тази София, защо всичко трябва да е набутано там. Ако има някое яко събитие извън "Софето" започва мрънкане и какви ли не простотии. Защо хората трябва да минават цяла България, да си взимат почивни дни, само на тъпите шопи да им е кеф... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ша 'одим 11.07.2014 18:12:27 отговори + 0 0
Unearth са яки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaa 11.07.2014 17:31:51 отговори + 0 0
Ето такива концерти искам повече! ЯКО!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


пфффффффф 11.07.2014 17:26:28 отговори + 0 0
Искаме Manowar! Тея кой ги е чувал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-тюфлек 11.07.2014 17:14:00 отговори + 0 0
да не се наакаш,батко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти елек 11.07.2014 17:10:02 отговори + 0 0
Е това е батко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".