CENTER и SATIVA с общ концерт в София на 1 март

27 фев 2014, 12:54 ч. 329 / 8 6
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

CENTER е една от най-нашумелите и любими ъндърграунд рок банди у нас в последните няколко години. Пионери на тежкия фъз в България, момчетата черпят с шепи от всичко що е стоунър, алтърнатив, пост-рок и космически прах.

SATIVA изплуваха на картата преди по-малко от две години и докараха пустинната мараня, сайкъделик трипове и изобщо музика за път на стоп и пътешествия на съзнанието.

Освен обща репетиционна, взаимно вдъхновение и една сцена, двете групи делят и басист. Сега родствените банди ще ударят за втори път заедно, отново в Jet Rock (бул. Тотлебен 38) на 1 март (събота), за да разместят пластовете на софийското битие и да напомпат пулса ни за предстоящата пролет. Присъствалите на първия им съвместен лайв помнят, че на сцената често има ротация на музиканти, като на купон на плажа, джемовете са сигурен финал и в един момент се озоваваш на концерт на Centiva. Началото е след 21:00 часа, а входът е 7 лева.

 

още за:

CenterSativa


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Каптива 28.02.2014 16:58:07 отговори + 0 0
Обратното на Центива е Сатър. Чисто информативно, ако търсите оригинален край на някоя следваща новина.

А ако ми разместите някой пласт на софийското битие точно в събота, че ви изместим зъбите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро Гюров 28.02.2014 09:59:44 отговори + 0 0
Тия почнаха да стават като Ангел и Моисей: Отваряш консервена кутия, вътре - Center. Сопрете се малко, че взехте да писвате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 27.02.2014 23:14:40 отговори + 0 0
Злетак...с извинение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ала-бала 27.02.2014 23:12:41 отговори + 0 0
Тоя цар ще умре от студ да ходи гол ей... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fjara 27.02.2014 13:28:18 отговори + 0 0
Искам тениска с логото на SATIVA! Супер банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


джей лено 27.02.2014 13:24:48 отговори + 0 0
Малко надценен ми се струва целият този фъз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".