CHERRY POPPIN' DADDIES с концерт в София на 9 февруари

22 дек 2009, 15:40 ч. 261 / 5 3
пред./следв.
Колегите от "Строежа" разпространиха следното съобщение:

    Една от най-известните американски суинг банди - CHERRY POPPIN' DADDIES, ще пристигне отново в София на 9 февруари по покана на "Строежа". След едногодишна пауза, групата отново е на европейско турне, а след суперуспешния им първи концерт тук, датата в България е повече от задължителна.
    Предстоящият концерт ще се състои в клуб "Blue Box" от 20:30 ч. Билетите вече са в продажба в мрежата на Ticketstream (верига магазини "Office 1", "М-тел", "На тъмно", "Мултирама", "Orange"), както и в клуб "Строежа". Цените на предварителна продажба са 35 лв., а на място и в деня на концерта - 40 лв. Първите 100 билета ще възлизат на сумата от 30 лв.
    CHERRY POPPIN' DADDIES пристигат за втори път у нас. Първият им концерт се състоя на 13 декемви 2008 г. и бе изцяло разпродаден дни преди датата. Друг показателен факт за магнетизма на групата и невероятната българска публика е показаното по-долу видео от живото им участие в София, което самите CHERRY POPPIN' DADDIES са поставили като спотлайт във всички свои официални сайтове и профили. В тази връзка е важно уточнението, че броят на пуснатите в продажба билети за 9 февруари е само 800 и въпреки засиления интерес, събитието трудно би могло да се премести поради наситената програма на по-големите зали в столицата.


Cherry Poppin' Daddies - "Zoot Suit Riot" (Live in Sofia)


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gad 22.12.2009 16:58:58 отговори + 0 0
Това е супер, но не е новина, знаеше се още преди поне 2 месеца Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 22.12.2009 16:19:22 отговори + 0 0
Пак сме там, няма как ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 22.12.2009 15:52:22 отговори + 0 0
Oh yeah! )))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".