Разширен състав на УИКЕДА ще подгрява CHERRY POPPIN' DADDIES в София

5 яну 2010, 10:37 ч. 329 / 8 1
пред./следв.
УИКЕДА ще бъдат единствената банда, която ще предшества втората поява на CHERRY POPPIN' DADDIES на българска сцена. За целта групата ще излезе в разширен състав, а част от популярните им парчета ще бъдат с нови аранжименти. Както вече е ясно, завръщането на CHERRY POPPIN' DADDIES ще се състои на 9 февруари в клуб "Blue Box", отново по покана на "Строежа", "Jack Daniel's" и "Lazy Days Agency". Билети вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, включително клуб "Строеж"а, верига магазини "Office 1", "M-tel", "На тъмно", "Multirama", "Orange" и др. Капацитетът на залата е ограничен до 800 души, а промоционалният пакет от 100 билета вече е почти изчерпан месец преди датата.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:)) 5.01.2010 16:12:00 отговори + 0 0
уикеда са може би най-добрата бг банда на живо която съм виждал... и с 3ма по малко да излязат пак правят лудница! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".