Четири метъл банди с концерт във "Fans" на 28 февруари

23 фев 2020, 08:22 ч. 2102 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Четворна метъл атака на 28 февруари в Rock Bar Fans

На 28 февруари (петък) четири родни метъл банди ще забият в Rock Bar Fans.

Хедлайнер на събитието ще бъдат могъщите EUFOBIA. От 2003-та насам момчетата поднасят собствен мелодичен дет метъл бленд, радушно приет на фестивали и клубни сцени в цяла Европа. Освен с три студийни албума на световно ниво, Eufobia могат да се похвалят и с изключително изпипана, изпълнена със символизъм видеография. След заслужена победа на конкурса Metal Battle Bulgaria, през 2018-та четворката размазва публиката на най-големия метъл фестивал в света - Wacken Open Air.

Дет метълите MALTWORM за малко повече от година съществуване пресушиха стотици бутилки и овършаха повечето сцени в Столицата. Групата се състои от стари (или не толкова) ъндърграунд кучета, оставили отпечатък в банди като Demenzia, Ciroza, Гранулом, Many More, Hellrider, Bleak Revelation и Charda, и вече може да се похвали с материал за дългосвирещ албум. Дебютният им сингъл 'Yersinia Pestis' излиза през лятото на 2019-та.

Създадена през 2013-та година, DARK SOUL ARCHITECTS са една от най-активно концертиращите групи у нас. Първоначално стилът им гравитира около траш метъла, но с времето бандата инкорпорира все повече влияния в музиката си. През 2019-та излезе дебютното им EP 'Past Reflections', а съвсем скоро чакаме и новия им сингъл 'Hypocrisy'.

Събитието ще открият BLINDED THROUGH THE SEASONS - млада банда с опитни членове, подвизавали се в Adrenaline Overload, Tatul, Hyperborea, Downslot, Insanity Redefined и много други. Четворката забърква взривоопасна смес от олдскул и модерен метъл, която ще можете да чуете на място в Rock Bar Fans.

Събитието под надслов "Four-Way Trouble" ще започне в 21 часа, а вратите отварят в 20:30. Входът е 10 лв.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


};-( 25.02.2020 12:54:43 отговори + 2 0
Такива помпозни резюмета със сигурност не са в услуга на групите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".