Четирима от оригиналните членове на IRON MAIDEN се снимаха заедно за пръв път от 42 години

2 яну 2019, 20:44 ч. 5710 / 7 0
пред./следв.

   През миналия уикенд, в навечерието на Нова година, четирима от петимата оригинални членове на британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN са се събрали заедно и са направили обща снимка, която е първа подобна от 42 години насам.

   На фотоса са басистът Steve Harris, който създава бандата на Коледа през 1975-а, първият вокалист на "Девиците" Paul Mario Day и китаристите Dave Sullivan и Terry Rance. На снимката отсъства само барабанистът Ron "Rebel" Matthews. Вероятно годишнината от основаването на IRON MAIDEN е била и поводът за срещата.

   Съставът на групата претърпява доста промени преди да се стигне до първия запис - демото "The Soundhouse Tapes" от 1979-а, което е с Paul Di'Anno, Dave Murray и барабаниста Doug Sampson. Година по-късно идва и договорът с "EMI", а останалото е история....

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".