CHILDREN OF BODOM обявиха заглавието и датата на издаване на новия си албум

24 ное 2010, 19:26 ч. 104 / 2 1
пред./следв.
CHILDREN OF BODOM ще издадат новия си албум "Relentless Reckless Forever" на 8 март 2011 г. чрез "Universal Music". Дискът е записан в реномираното финландско "Petrax Studios" със звездния продуцент Matt Hyde (SLAYER, MONSTER MAGNET, HATEBREED и др.). Първият сингъл от предстоящата творба ще бъде "Was it Worth It?", като вече е заснет и видеоклип към него. Режисьор е Dale Resteghini.

   Както знаете, CHILDREN OF BODOM ще осъществят дългоочакваното си първо гостуване в България, заедно с ENSIFERUM и MACHINAE SUPREMACY, на 19 април по покана на "Balkan Entertainment Company".

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MESHUGGAH 24.11.2010 19:37:09 отговори + 0 0
Екстрааа, значи ще пердашат и нови парчета тук! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".