CHILDREN OF BODOM печелят наградата "Emma" за "Най-добър метъл албум на годината"

14 мар 2014, 11:02 ч. 210 / 3 7
пред./следв.

   "Halo of Blood" на CHILDREN OF BODOM спечели наградата "Emma" (финландския еквивалент на "Grammy") в категорията "Най-добър метъл албум на годината". Другите групи с номинирани албуми в категорията бяха AMORPHIS, BATTLE BEAST, LOST SOCIETY и RYTMIHAIRIO. CHILDREN OF BODOM не можаха да получат наградата си лично, тъй като са на турне в Северна Америка, но изпратиха видео с благодарствено обръщение.

   CHILDREN OF BODOM са гостували два пъти у нас, за последно на 13 ноември 2013 г. в компанията на поляците DECAPITATED и сънародниците си MEDEIA.


children-of-bodom-2013-halo-of-blood

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


а 14.03.2014 21:44:47 отговори + 0 0
Е те Бодом са правили кавъри и на Britney Spears и какво ли не - те вече се чудят какво да измислят, че да е по-шантаво, но вече няма накъде Машини са - една от най-яките и идейни групи на всички времена - колкото и да се изчерпят пак ще звучат по-уникално и интересно от всички дет метъл групи взети заедно. Наистина са много малко групите, които имат наистина свое собствено звучене и те са една от тях. Коловози или не, по техния път не е минал почти никой освен тях, а който е минал винаги просто ги е следвал (разбирай копирал). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 14.03.2014 15:27:18 отговори + 0 0
Вярно, че харесвам роксет (ама не щото изборът бил малък). Единствената не рок група за мен, която си заслужава. Бях изненадан (и не съвсем), че COB са направили техен кавър. Между другото - те правят супер кавъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голямото пиле 14.03.2014 14:13:23 отговори + 0 0
MalmSuite, дали не сме харесвали Роксет, защото тогава избора не беше голям, а и ние сме били малко? Не подкрепям прекалено агресивното звучене, но и сладникавото не е за нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi 14.03.2014 14:04:09 отговори + 0 0
хахахаах що ли винаги съм прав ! хаха още като излезе албумаи като го чух оооооох си казах на ум ще има тук голям ПУШ ! хммм... и ето резултатът е на лице ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 14.03.2014 13:59:07 отговори + 0 0
Хе, роксет не знаех. Страшни музиканти, но влязоха в коловоза. Преди си купувах нещата им, но последните три албума нещо ги избегнах. Ще пробвам пак да ги харесам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Голямото пиле 14.03.2014 12:58:42 отговори + 0 0
Добри музиканти, но самите парчета лично мен не ме впечатляват. Успях да си харесам едно все пак - Crazy nights.

http://www.youtube.com/watch?v=6zPrvVlvQgM&list=PLeRg6L9SYHZUo5HPVJBBk92sAyyIY_lmX

Не броя кавъра на Roxette "Sleeping in my car, един от малкото кавъри, който предпочитам пред оригинала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 14.03.2014 11:07:54 отговори + 0 0
LOST SOCIETY - тия деца ли бе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".