CHILDREN OF BODOM правят игра с награди за предстоящото си турне

23 авг 2013, 20:59 ч. 178 / 2 6
пред./следв.
Остава почти точно един месец до старта на европейското турне на CHILDREN OF BODOM "Halo of Blood over Europe 2013", като част от което групата ще посети отново България на 13 ноември, заедно с DECAPITATED и MEDEIA. В социалната мрежа "Фейсбук" стартира игра, в която може да спечелите атрактивни награди, свързани с предстоящите концерти. Първо място би ви донесло два пропуска за всички шоута от турнето; вески, класирал се от 2-ро до 11-о място ще получи две места в списъка с гости за един концерт, плюс тениска и знаме "Halo of Blood"; от 12-о до 48-о място наградите са два единчни пропуска за всеки. За да участвате, посетете този адрес.
Halo Of Blood Over Europe competition

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:) 24.08.2013 19:22:48 отговори + 0 0
Охааа, Hypocrisy и Children of Bodom - моята перфектна година!
Сега ако спечеля и тишърт ще е 666
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 24.08.2013 13:41:23 отговори + 0 0
учете се да четете. важи само за държавата, в която си посочил, т.е. ако си посочил България, не можеш да участваш за Папуа Нова Гвинея, примерно. А това за 18-те години прозвуча доста смешно (коментарът) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2013 11:36:21 отговори + 0 0
Ами ако не се осигурява път според теб колко хора ще могат да си позволят ей така бам и от нищото да обиколиш Европа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2013 22:30:23 отговори + 0 0
Еми твой си проблем. Ако ти осигуряваха и път, щеше да поискаш и спане. Ако ти осигуряваха път и спане, щеше да искаш и храна. Ако ти осигурянаха и път, и спане, и храна, щеше да искаш и групита. Ако ти осигуряваха и тях щеше да искаш и пари в кеш за допълнителни разходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2013 22:17:04 отговори + 0 0
А ако взема че спечеля първо място и билети за всички концерти,от къде пари,че да пътувам навсякъде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Wild Child 23.08.2013 21:14:04 отговори + 0 0
Четох условията за участване за самата игра в това във Фейсбук и много тъпо са го направили, че може само хора които имат 18 могат да участват. Дано да не го взимат наистина впредвид това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".