CHILDREN OF BODOM са готови с новия си албум

8 дек 2007, 14:35 ч. 132 / 2 4
пред./следв.
CHILDREN OF BODOM са завършили записите на предстоящия си нов албум "Blooddrunk", който ще излезе на 7 април 2008 г. Вчера, 7 декември, бандата, заедно с група журналисти от цял свят, е слушала първия мастъринг на материала. По-късно музикантите и гостите им са отишли на сауна, а след това, по стар финландски обичай, са се потопили в леденостуденото Балтийско море.

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rainbow Demon 10.12.2007 14:25:01 отговори + 0 0
Забавлява ме факта че групата е слушала за първи път как е мастериран албумът им заедно с журналистите...

Музикалната индустрия съвсем на фабрика я превърнаха.

Доста велики групи са се разделяли покрай спорове как да си мастерират песните, а на тез момчета явно не им пука особенно.

Предполагам в скоро време принусът на групите за даден "техен" албум ще се свежда до позиране на корицата и топенето в морето
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

valio 10.12.2007 10:38:36 отговори + 0 0
Съгласен съм с Alexi from Espoo.Мисля,че няма нужда от такива тъпи коментари,като този на Sorgenskammer. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 9.12.2007 22:23:02 отговори + 0 0
Sorgenskammer, искам да ти обясня някои неща. Обикновено когато на някой не му пука кой къде си топи задника или не е заитересуван от дадена новина, просто не оставя глупав коментар за нея. Освен това да наричаш селяни финландци родени и живеещи в столицата на една от най-развитите европейски страни е признак на много тежък комплекс или мания за величие. Абе като цяло си тъпунгер!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 9.12.2007 08:37:22 отговори + 0 0
Много ме интересува къде са си потопили задниците тия алкохолизирани селяни.А за новия албум-дано да е нещо като по-старите,макар че се съмнявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".