CHILDREN OF BODOM ще влязат в студио през октомври

7 сеп 2007, 09:47 ч. 105 / 2 4
пред./следв.
Според фенсайта на CHILDREN OF BODOM "Scythes Of Bodom" басистът на групата Henkka T. Blacksmith е разкрил, че групата е завършила писането на седем нови песни и планира да влезе в студио през втората седмица на октомври, за да запише новия си албум. Дискът вероятно ще съдържа 9-10 парчета, заедно с които ще бъдат направени няколко кавъра, за да се използват като бонус тракове.

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lord Death 11.09.2007 09:17:47 отговори + 0 0
Преди наистина бяха за отличен! Последният е голямо разочарование! Дано се върнат към стария си стил!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак съм аз 10.09.2007 10:16:02 отговори + 0 0
пак ли ве??? браво ама още не са ми писнали старите песни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

terror 7.09.2007 13:56:34 отговори + 0 0
а на времето тази група ми беше любима обаче почнаха да правят все посредствени албуми бе да му се невиди дано новия да ме накара да взема думите си назад Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 7.09.2007 11:17:08 отговори + 0 0
Със сигурност ще е боза като последният им албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".