CHIMAIRA се разделят и с барабаниста си

14 апр 2011, 08:20 ч. 221 / 3 8
пред./следв.
Седмица след като клавиристът/програмист на CHIMAIRA Chris Spicuzza се раздели с бандата, барабанистът Andols Herrick обявява, че също напуска. Последният споделя, че не е член на CHIMAIRA още от Коледа и вече е изнесъл последното си шоу с групата. Както и Chris, и той е обезпокоен за бъдещето си и мисли, че музикалната индустрия запада. Herrick няма да прекрати кариерата си на барабанист, по-късно през годината ще издаде инструкционно DVD, а освен това планира и да дава частни уроци в района на Ню Джърси.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


makeyourownbones 14.04.2011 14:42:17 отговори + 0 0
И аз съм на мнение, че с бандата е свършено... Прав си Киро, къртят, но барабанистът напуска за втори път... Не очаквам нищо положително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WrathUponOurselves 14.04.2011 13:41:27 отговори + 0 0
Много жалко...Една от най-добрите банди от този стил...И все пак, могат да се намерят добри попълнения. Банда, която толкова години нито изневери на стила, нито е вадила нещо слабо! А за "лигоча" - маняк, остани си в 50-те с ограничения си мозък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jasta 14.04.2011 13:09:04 отговори + 0 0
Жалко,ако се разпаднат.Тва е една от най-добрите ии здрави банди в последните години.Ккаъв лигоч ве лек,тея съм сигурен,че са 10 пъти по-здрави и тежки от умрелите бамди,дето слушаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivanos 14.04.2011 12:50:40 отговори + 0 0
ужас...очаквах нещо подобно...жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.04.2011 12:32:25 отговори + 0 0
Ако този е лигоч, то тогава не знам как трябва да наречем който и да е рок или хев барабанист. За симфоничните пък да не говорим. Хаха, ей, много сте зле! Щом не е 80-тарски метъл не става, нали!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xmihailx 14.04.2011 12:15:36 отговори + 0 0
Тоя барабанист не знам за кой път напуска бандата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.04.2011 09:06:05 отговори + 0 0
мисла че е добре да се отървем от още един лигоч! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 14.04.2011 08:53:30 отговори + 0 0
Е, не! То вече е ясно - групата си отиде. Жалко, беше ми сред любимите от това поколение. Следват едни такива философски мисли, дали ако последният им албум беше по комерсиален и биха продължили с групата без да правят каквото си искат и името им просто да циркулира из нашите средите е по-добре от това да запишат изключителен албум, който обаче не се приема масово, и да се разпаднат. Не знам, дали са го избирали, но се случи второто. Поне в музикално отношение си заминават с достойнство.

P.S. Голяма боза ще е Марк да продължи с нова тумба хора, които не знаят за какво иде реч.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".