CHIMAIRA ще влязат в студио през октомври

19 авг 2008, 08:34 ч. 215 / 5 2
пред./следв.
По предварителен план, CHIMAIRA ще влязат в "Audiohammer Studio", Флорида през октомври с продуцента Jason Suecof (ALL THAT REMAINS, GOD FORBID, TRIVIUM, DEVILDRIVER), за да започнат записите на новия си албум. На този етап са завършени четири парчета за предстоящата творба, която може да се очаква да излезе в началото на 2009 г. от "Nuclear Blast".

още за:

Chimaira


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 19.08.2008 12:12:11 отговори + 0 0
Jason Suecof е тотална откачалка! Той е основната причина гореизброените групи да са такива, каквито ги познаваме. Луд, луд... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamcatcher 19.08.2008 08:52:30 отговори + 0 0
Добри новини! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".