Членове на QUEENSRYCHE правят нов проект, отказват им достъп до сайта на групата

6 юни 2012, 08:28 ч. 587 / 7 9
пред./следв.
RISING WEST е името на нов проект на членовете на QUEENSRYCHE Michael Wilton, Eddie Jackson, Scott Rockenfield и Parker Lundgren, заедно с вокалиста на CRIMSON GLORY Todd La Torre. Концертният дебют на групата е насрочен за 8 юни в Сиатъл. Същевременно се оказва, че официалният уеб сайт и Facebook-профил на QUEENSRYCHE са били "забранени" за RISING WEST, на които е отказано да бъдат промотирани чрез двете страници. Музикантите пуснаха апел към феновете в своя собствен Facebook-профил за популяризиране на начинанието им.

   В момента вокалистът на QUEENSRYCHE Geoff Tate е в студио и работи по втория си самостоятелен албум. Дали RISING WEST ще създаде раздор между него и останалите членове на бандата, ще разберем вероятно скоро...
Rising West


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ДИО-69 13.06.2012 09:24:18 отговори + 0 0
ПОРЕДНАТА КАРАНИЦА.ТИПИЧНО ПО АМЕРИКАНСКИ ПРИМЕРИ КОЛКОТО ЩЕТЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 6.06.2012 16:36:36 отговори + 0 0
Звучи доста Тейтовски. Както Джърни взеха вокал, който по глас наподобява С. Пери, така и тези пичове са взели мъж с доста подобно на Тейт гърло. Същото се опитаха да направят и Джудас Прийст, а и други банди...къде по-успешно, къде по-неуспешно...
В шестицата на любимите ми рок албуми слагам Operation Mindcrime - невероятен е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 6.06.2012 16:09:38 отговори + 0 0
Ето така звучат Куийнсрах песни с Тод
http://www.youtube.com/watch?v=NHICUMjG4oI
http://www.youtube.com/watch?v=BQqkrxh_PlQ

Ясно защо Тейт им пречи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Гроздов 6.06.2012 15:40:50 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-06-06 11:00:31
Това "ч" в скобите много ме кефи!

Можеше да е (ч/х)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2012 11:00:31 отговори + 0 0
"Отказан им е, защото искат да изпълняват песни на Куйнсрайк(ч) с различен вокалист, без Тейт да е съгласен, не авторски техни."

Това "ч" в скобите много ме кефи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.06.2012 10:52:27 отговори + 0 0
Отказан им е, защото искат да изпълняват песни на Куйнсрайк(ч) с различен вокалист, без Тейт да е съгласен, не авторски техни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 6.06.2012 10:04:32 отговори + 1 0
Преди години си мислех, че напускане на Крис ДеГармо ги обезглави безвъзвратно, но колкото повече време минава се убеждавам, че може би още по-фатално е не-напускането на Джоф Тейт...Жалко, че една от най-невероятните банди от втората половина на 80-те и парвата на 90-те се превърна в такава пародия на себе си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2012 09:41:06 отговори + 0 0
ппожелавам успех на проекта, а и чакам нов жесток албум на Кримсън Глори с Ла Торе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2012 09:05:26 отговори + 0 0
Раздор има от известно време. Джеф Тейт наскоро беше вадил нож на двама от бандата в съблекалнята, та се беше наложило охраната да го озаптява. Разцъкайте из нета с ключови думи "operation knifecrime". Пише подробно. После беше "благословил" едно хубаво публиката на феста Роклахома. Въобще Джефа на стари години май започва да изкуква. Дано поне направят нещо яко с това младо момче, че от последния им хубав албум минаха вече 20-ина годинки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".