Scott Rockenfield се е споразумял по делото си срещу оригиналните членове на QUEENSRYCHE

9 дек 2023, 09:57 ч. 844 / 21 0
пред./следв.

   Преди повече от две години барабанистът и един от основателите на QUEENSRYCHE Scott Rockenfield заведе съдебно дело срещу другите двама оригинални членове на групата Michael Wilton (китара) и Eddie Jackson (бас). Обвиненията бяха, че първият е бил изключен от всички компании на бандата - "Tri-Ryche Corporation", "Melodisc LTD.", "Queensryche Merchandising, Inc.", "EMS Music" и "Queensryche Holdings". Ударникът претендираше, че има нарушаване на договор и неправомерно отстраняване, както и че по този начин са го лишили от полагащия му се дял от приходите на QUEENSRYCHE.

   Изглежда, че тримата музиканти са постигнали споразумение. В документи на Върховния съд на окръг Снохомиш в щата Вашингтон от 1 ноември се казва, че барабанистът оттегля всички свои искове, ответниците оттеглят техните контраискове и всеки ще поеме съдебните си разноски за своя сметка. Решението е окончателно и същият иск не може да бъде разглеждан повторно от същия съд.

 

Scott Rockenfield



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".