Членове на SLIPKNOT, MOTLEY CRUE, FEAR FACTORY, ANTHRAX и др. коментират избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ

9 ное 2016, 12:06 ч. 3041 / 10 13
пред./следв.

   Избирането на милиардера Доналд Тръмп за 45-и президент на САЩ предизвика моментални негативни реакции по целия свят. Голям част от рок музикантите декларираха негативно отношение към Тръмп още по време на предизборната надпревара. Сега много от тях коментират в социалните мрежи - и с по-малко, и с повече крайни думи. Очаквано или не - Тръмп има и привърженици след рокаджиите. Вчера Marilyn Manson пусна трейлър на новия си видеоклип "Say10", в който символично обезглавява Доналд Тръмп, а наскоро барабанистът на METALLICA Lars Ulrich заяви, че може да се върне в родната си Дания, ако той стане президент. Ето коментарите и на някои други музиканти:

Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR): "Не мислех, че моята страна може да е толкова глупава и ненавистна. Отвратен съм. И няма да ви кажа "Предупредих ви", когато той се опита да ви прецака."

Michael Sweet (STRYPER): "Приятели, с цялото ми уважение, аз просто поздравявам човека, който се скъса от работа, за да стане президент на Съединените Американски Щати. Ако спрете да ме следвате [в социалните мрежи], не оставяйте врата да ви удари на излизане. За да бъда честен, време е да почистя къщата си и ще се радвам да видя хейтърите да си отиват.... Бог да благослови САЩ"

DJ Ashba: "Поздравления за нашия 45-и президент. Да направим Америка велика отново!"

Tommy Lee (MOTLEY CRUE): "Какво, по дяволите, всъщност става?"

Dino Cazares (FEAR FACTORY ): "Шокиран съм и се притеснявам за бъдещето."

Scott Ian (ANTHRAX): "Хора, успокойте се. Аз съм 17 часа напред в бъдещето тук в Япония и всичко е наред."

Otep Shamaya (OTEP): "Свидетели сме на раждането на диктатура."

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


drunker 12.11.2016 10:12:03 отговори + 0 0
Всички неолиберални комуняги и говньовци дето безчинстват по улиците на САЩ,да си вържат по един камък на шията и да се хвърлят в най близкия водоем.Tака ще сложат край на мъките си. Make America great again! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 10.11.2016 08:33:10 отговори + 7 3
Ларс подаде ли документи за емиграция в Дания вече? За един приятел питам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 10.11.2016 08:51:09 + 7 0
Той нали е от Дания бе. Става въпрос да се върне там не да емигрира. Не ти трябват "документи за емиграция", за да се върнеш в родината си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 9.11.2016 18:59:57 отговори + 8 3
Ех, какъв купон се очертава в ''оРалният кабинет''... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry chair 9.11.2016 16:08:38 отговори + 8 16
Недоумявам как кухоглавата руска марионетка Тръмп предизвиква такива топли чувства у някои българи...! Този идиот ще стори страшно много бели и то на цял свят, а не само на САЩ. Баба Клинтън е наистина боклуджава персона, но това не оправдава американските реднекове наказавайки нея чрез избора на този завършен идиот да подпалят и света. Жалко наистина ще се живее в много, ама много "интересни години"!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 9.11.2016 20:27:18 + 9 1
Ти пък го познаваш лично, колко е кухоглав?! Защо вярваш на медиите, те манипулират не само у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 9.11.2016 15:55:57 отговори + 18 5
Със сигурност по-добрият избор. Килъри Клинтън беше скандално лош кандидат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


стохи 9.11.2016 14:59:15 отговори + 17 4
....Мисля,че е най-добре за всички всеки да прави това,от което разбира-музикантите-да правят музика,а политиците-политика! Защото-когато някой започне да поучава другия,най-често изпада в глупост! Или-да го наречем така-Тръмп да започне да пише музика по негов си вкус и да я предложи-да речем на Крю или Металика,защото сътвореното от тях не ме се нрави....
Абе-с една дума-всяка жаба да си знае гьола,нали така беше......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метъл 9.11.2016 17:00:50 + 7 4
Ами всичко което казваш е много хубаво, но по твоята логика
и Тръмп не трябва да се занимава с политика, защото е бизнесмен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Глупав трол 9.11.2016 14:25:30 отговори + 22 2
Ся Ларс ко ша прай? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 9.11.2016 18:46:22 + 15 1
Ха, ха! Такива глупаци като Ларс наистина да си гледат музиката. Върху Тръмп се изля толкова помия от "независимите" американски медии, че беше ясно, че е неудобен на мафиотската структура, която управлява(ше) САЩ. Но народа явно иска промяна. Иначе тъпата Килъри е подкрепяна от излямисти, ако не го знаете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 9.11.2016 18:47:24 + 8 0
Исках да напиша иСлямисти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 9.11.2016 12:28:18 отговори + 30 7
Правилният избор на Америка !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".