Roger Taylor и Brian May може да запишат нови песни на QUEEN

9 ное 2016, 15:18 ч. 838 / 10 1
пред./следв.

   В интервю за радио "Planet Rock" барабанистът на QUEEN Roger Taylor говори за "бъдещите си творчески планове" и споделя, че има намерение да "прави всичко", включително и "нещо ново". Все още не е сигурно под каква форма ще бъде второто, но е възможно това да са една или две нови песни на QUEEN, които да напише заедно с китариста Brian May.

   Последният албум с нов материал с участието на Taylor и May е издаденият през 2008 г. от името на QUEEN + Paul Rodgers албум "The Cosmos Rocks".

   През юни тази година в България за първи път гостува настоящата формация на легендарната банда, QUEEN + Adam Lambert, която направи фантастичен концерт в София.

 

roger taylor



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мнение 9.11.2016 22:24:45 отговори + 8 2
Разбира се, нека да запишат, но като Тейлър и Мей, а не като Куийн. Все пак малко уважение към Мъркюри и Дийкън, без които Тейлър и Мей (и Ламберт) са толкова Куийн, колкото Пейдж и Плант за Цепелин - централни, но не достатъчни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".