Chris Barnes напуска финландците TORTURE KILLER

31 яну 2008, 07:48 ч. 135 / 2 3
пред./следв.
Фронтменът на SIX FEET UNDER Chris Barnes (екс-CANNIBAL CORPSE) официално се разделя с финландските детметъли TORTURE KILLER. Самото име на бандата е взето от песен на SFU по времето, по което музикантите са действали като тяхна и на OBITUARY кавър банда. Раздялата е по взаимно съгласие, като Barnes смята, че за него е време за промяна.
   Преди броени дни TORTURE KILLER обявиха, че ще направят мини европейско турне, при което съставът им ще е само от финландци, а зад микрофона ще е Juri Sallinen.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.01.2008 20:25:08 отговори + 0 0
Jari LAINE Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 31.01.2008 13:21:00 отговори + 0 0
Деа, тамън мислех скоро да врънкам Jari от Torture Killer да идват насам някой път...и са се отказах Само китариста - Jari Laine остана от ядрото на тая банда май Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 31.01.2008 09:26:02 отговори + 0 0
то крис барнс едно свястно нещо правеше след 90-тарските албуми на SFU и то сега и него осира,бе то е така човек като тръгне надолу един път рядко може пак да се изкатери(то такива неща правят инхилираните билки) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".