Вокалистът на SIX FEET UNDER се присъедини към TORTURE KILLER

21 ное 2005, 08:04 ч. 123 / 3 3
пред./следв.
Вокалистът на SIX FEET UNDER/екс-CANNIBAL CORPSE Chris Barnes се присъедини към TORTURE KILLER като пълноправен член на групата. Самият Chris се е свързал с бандата в края на 2004-а, когато те са изпитвали затруднения със състава и е предложил да помогне за втория албум "Swarm!", продължение на "For Maggots to Devour". Barnes е записал вокалите за диска през май и юни, материалът е миксиран през октомври. Обложката е дело на Wes Benscoter (MORTICIAN, SINISTER, VEHEMENCE).
   За издаването на предстоящия диск TORTURE KILLER са подписали сделка с "Metal Blade Records".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


darkane 23.11.2005 18:13:22 отговори + 0 0
chris e nai-velikiq death metal vokal i kolkoto pove4e muzika pravi, tolkova po-dobre Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gruh 21.11.2005 18:08:28 отговори + 0 0
bash neznaqt kuv film gi chaka... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper Messiah 21.11.2005 10:56:04 отговори + 0 0
gorkite , ne znaiat kakuv taralej si slagat v ga6tite Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".