Chris Caffery с подробности за предстоящия си соло албум и изявата на SAVATAGE на Вакен

2 апр 2015, 10:34 ч. 614 / 14 1
пред./следв.

   Китаристът Chris Caffery (TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA/SAVATAGE), в коментар във "Фейсбук", разкрива подробности за предстоящия си соло албум. Засега са записани 14 песни (списъкът може да видите по-долу), като една или две ще отпаднат във финалната версия на албума, вероятно някои, които вече са издавани. Вече е направено първото миксиране на девет от парчетата. До 1 май трябва този процес да е приключил и да е взето решение за окончателния тралист на творбата.

   Chris Caffery коментира и събирането на SAVATAGE за пръв път след над 10-годишна пауза за участие на германския метъл мегафестивал "Wacken Open Air 2015": "SAVATAGE ще закрият нощта на фестивала, в която TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA (TSO) ще имат първото си представяне на фестивал в Европа. Чаках от седмици да го обявят. Беше трудно да се опази в тайна. Най-сетне търпението на феновете ще бъде възнаградено."

01. Your Heaven Is Real
02. Just Fine
03. Sick And Tired
04. I Never Knew
05. Too Soon To Be Too Late
06. Arm And A Leg
07. Death By Design
08. Hot Wheelz (instrumental)
09. Why
10. Damned If You Do, Dead If You Don't
11. My Light
12. 2-26-15 (instrumental)
13. Over And Over
14. Come Home

 

Chris-Caffery

още за:

Chris CafferySavatage


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Wacken Fan 2.04.2015 13:12:34 отговори + 2 0
Waken си е Вакен и няма общо със Кавакен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".