"Harley-Davidson Sofia" издава компилация с българска рок музика

2 апр 2015, 12:33 ч. 1151 / 4 6
пред./следв.

   Българският дилър на световната марка мотоциклети "Harley-Davidson" издаде диск с 13 парчета на български рок групи. Компилацията носи името "Three Mountains Ride Soundtrack", наречена на мащабната мото-обиколка, която се организира в началото на това лято в планините Рила, Пирин и Родопи и е с международно участие. Бандите, които участват в диска са SEVI, ALLEY SIN, DER HUNDS, DAILY NOISE CLUB, SILUET, SKITNICKS, STOKHOLM, FULL CIRCLE, OVERGAME, CRUSH, JEREMY?, MARAUDERS INC. и K.O.R.A. Компилацията е безплатна за всички участници в мото-обиколката.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Картоф 5.04.2015 08:55:44 отговори + 0 0
Откъде мога да я закупя? Надали ще я има в Сиела, Ориндж и онлайн магазините... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 3.04.2015 09:58:50 отговори + 0 0
Еми това се предлага...Нищо, че е мега посредствено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drZ 2.04.2015 16:39:42 отговори + 3 0
Естествено, че SEVI ще са на първо място в тази компилация, все пак колко други родни рок динозаври имат автобиографична книга зад гърба си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Djordjano 2.04.2015 13:37:09 отговори + 6 2
Джеръме? почнаха своята хомо обиколка по радио програми, телевизии, вестници, модни списания, гей барове и рок компилации.... Да ви го нафъргам на всички медийни гей паляци... Вземете подайте ръка на българския ъндърграунд, стига с тея женски лиготии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПоЗдрав 2.04.2015 13:08:39 отговори + 1 1
Тия групи не са наред!
Дано да са им платили нещо, може и правата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сепултур 2.04.2015 12:55:12 отговори + 1 1
Повече от половината са гоуеееем рок... Излагат се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".