Christofer Johnsson издава EP с LUCIFERIAN LIGHT ORCHESTRA

2 ное 2016, 07:34 ч. 499 / 1 1
пред./следв.

   Лидерът на THERION Christofer Johnsson ще издаде EP с проекта си LUCIFERIAN LIGHT ORCHESTRA на 9 декември чрез "Svart Records". Мини-дискът ще носи името "Black". Групата е създадена през 2014 г., за да свири песни, които Johnsson е създал през годините, но смята, че са твърде "ретро" звучащи за THERION. Christofer винаги е бил фен на музиката от 70-те години на миналия век и LUCIFERIAN LIGHT ORCHESTRA звучат като "70-тарска версия на THERION". Проектът вече има издаден и едноименен дебютен албум, който излезе през миналата година. Предстоящото EP ще включва четири песни. Ето имената им, по-долу може да чуете и една от тях - "Where The Lilies Grow".

01. Evil Masquerade
02. Where The Lilies Grow
03. Serpent Messiah
04. Thunder Perfect Mind

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 2.11.2016 08:29:35 отговори + 3 1
Слушам за пети път и това е велика песен. По-добра от всичките девет в албума на LLO. Oще повече се оказа песен с невероятна история с история отпреди 20 години (който следва Кристофър във facebook знае за какво става дума- това е загубената песен от Theli- във форум на феновете Therion се носеше слух за съществуването на такава). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".