METALLICA ще заснемат видеоклипове към всички песни от "Hardwired...To Self-Destruct"

2 ное 2016, 09:59 ч. 1769 / 3 23
пред./следв.

   В скорошно интервю барабанитът на METALLICA Lars Ulrich разкрива плановете на групата да заснеме видеоклип към всяка една от 12-те песни в новия си студиен албум "Hardwired...To Self-Destruct". Дългоочакваната творба излиза на пазара на 18 ноември и вече бяха пуснати три песни от нея - "Atlas, Rise!", "Moth Into Flame" и "Hardwired". Можете да ги чуете по-долу, като последните две са с официални клипове, а първата е представена чрез видео от задкулисни кадри, чийто автор е Clark Eddy.

 

 



още за:

Metallica


Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 3.11.2016 09:17:04 отговори + 4 9
Клиповете в днешно време са безмислени. Колкото до сравнението мегадет / металика - ясно е, че металиката не може да се мери на малкия пръст на Дейв
.......Много съм се смял на начина, по който ги описва Дейв в книгата си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rid? the puppets 4.11.2016 09:42:16 + 2 1
Съгласен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 2.11.2016 19:39:55 отговори + 1 4
Пък меколет ще направят един клип на всички песни от пис целс бът нободи не ще да ви купува албумите, та чак до сега, и ще изсвирят по-яко мейдънско соло от нико макбрейн и стив харис взети заедно и умножени по четири брус дикинсъна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ride the puppets 2.11.2016 19:10:32 отговори + 5 1
Не клипове искаме, а стойностни песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бейемот 2.11.2016 16:11:24 отговори + 5 3
Фенчетата на металика е хубаво да знаят, че не всяка песен, която се сдобие със собствен видеоклип, е "яка"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.11.2016 15:12:14 отговори + 1 4
Гениален ход според мен! В днешно време ТРЯБВА да имаш клип към песните си, защото иначе повечето "фенове" ще си поръчат само синглите от Ютуб - или просто ще си изтеглят албумите от нета (и никога няма да ги слушат). От друга страна си е скъпо, ако сам си плащаш. Вярно, че групи като Металика си имат лоялни фенове, но отношенията група-публика далич не са така с по-младите групи и изпълнители, особено когато допира до мейнстрийм и поп... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sladuk_Kelesh 2.11.2016 13:46:57 отговори + 0 6
Всъщност, има известна бизнес логика в това --> когато Магнетик-а излезе, покрай него издадоха една торба с концертни двд-та... Уви, от тогава минаха 8 години и (Ако) живите изпълнения не са толкова сполучливи вече (старост-нерадост) и при положение, че при новият албум продукцията (НАЙ-НАКРАЯ) е с доволно качество, то едно предстоящо двд с всичките 12 клипа ще е... ами съвсем на място!... Вери Найс, Ларс... :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

трите слона 2.11.2016 13:00:06 отговори + 10 11
12 клипа, което означава, че всички песни ще са чук... за ужас на феновете на Мегасмет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

това е 2.11.2016 13:23:58 + 4 3
По каква логика стигна до извода, че след като ще има клипове към всички песни то всички ще са "чук"?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gabberizmo 2.11.2016 14:19:26 + 5 3
Я вземи си пий хапчетата по редовно или ходи при личния лекар за направление. Последният Мегадет е просто съвършен. Но иначе е добре за 13 години 3 албума. Колкото и да ти е неприятно за тези 13 години Мегадет са извадили доста повече стойностна музика в сравнение с Металика. Факт е че песните които пуснаха досега са добри, но стига с тази слоба срещу мистър Мъстейн и компания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 2.11.2016 14:19:47 + 5 4
Фен на металика, който хейти мегадет, каква логика търсиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

трите слона 2.11.2016 17:00:50 + 4 9
Gabberizmo, оФлюх, аз, дето не съм фен на Мегасмет, мога да ти кажа поне няколко по-добри техни албуми от по-ново време. Например един The World Needs a Hero, е в пъти по-добър от последната прехвалена боза, в която най-много 1-2 парчета стават за слушане, а останалото е дебилен траш-пълнеж.
Така че айде у лево и да не ми говориш глупости!
Да не говорим, че когато се сравняват кариерите на две група, не се гледат само последните 13 години! Сеш'са? А и въобще какво сравнение между Металика и Мегасмет може да има, това е нелепо. Мегасмет и двеста албума за изакат, не могат да стъпят на малкия пръст на първите пет на Металика. Нито пък на предстоящия...
Прехвалената бозица Dystopia не може дори с Магнетик-а да се мери, пък какво остава за друго.
ФЙенУвИтИ на Мегасмет са доказани мозъчни донори и музикални инвалиди, на които едър рогат добитък им е акал в ушите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gabberizmo 2.11.2016 17:58:49 + 5 1
Момче вземи се стегни малко и не говори за първите 5 албума на Металика. Може да отвориш книжката на Kill em all и да видиш какво пише:

The Four Horsemen - Hetfield, Ulrich, Dave Mustaine
Jump in the Fire - Hetfield, Ulrich, Mustaine
Phantom Lord - Hetfield, Ulrich, Mustaine
Metal Militia - Hetfield, Ulrich, Mustaine

Отвори и книжката на Ride the lightning и виж и там какво пише:
Ride the Lightning - Hetfield, Ulrich, Burton, Dave Mustaine
The Call of Ktulu - Hetfield, Ulrich, Burton, Mustaine

Ако не знаеш Мъстейн има пръст и в leper messiah от Мастъра. Без съмнение тези албуми са най-добрите на Металика, но и Мъстейн има пръст в част от тях.

Относно дистопията на Мегадет прочети малко ревюта из нета и тогава ми говори колко е скапан. А да го сравняваш с магнетика няма смисъл. Магнетика е добър албум със супер насран мастеринг за който дори Металика си признаха.

Какъв е извода колкото и да те е яд Мъстейн е част от историята на Металика и винаги ще бъде. Сега кажи ако искаш че песните изредени по-горе са най-тъпите в албумите.

Колкото и да се пънеш не може да промениш факта че Мъстейн е участвал или повлиял на 3 от 4-те групи от голямата четворка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

трите слона 2.11.2016 19:47:17 + 4 5
Чуй първия албум на Мегасмет, сравни го с Kill Em All, чуй и неговата версия на The Four Horsemen - супер тъпото и смешно нещо, наречено Mechanix и сам ще си отговориш на въпроса за "приноса" на Мъстейн

Иначе да, Мъстейн е част от историята на Металика, но доста незначителна и невзрачна част за твое съжаление. Металика, както се оказа впеследствие, ги могат доста добре нещата и без него, докато на чичо Дейв му трябваха едни има-няма 10-ина години, докато се поосафери и запише някоя и друга читава песен

А ревюта за Дистопията няма нужда да чета. Музиката се възприема не с очите, а с ушите А моите уши не са никак впечатлени от второразредния, отегчителен, досаден, безидеен и еднообразен траш в това албумче. Както вече казах, доста посредствен, дори и за нивото на Мегасмет
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gabberizmo 2.11.2016 20:09:20 + 2 1
Продължаваш да хейтиш без никакви аргументи. Тъпо ми е че заради такива хейтъри като теб изцапахме новината за Металика с тъпия спор Мегадет Металика. Винаги ще се намери някой като теб който ще хейтне Мегадет под новина за Металика което е доста жалко.

Ушите ти няма да ги коментирам щом дори се опитваш да сравняваш албум с перфектен звук с албум на който самата груба сама си признава че се е осрала със звука. Изкрено се надявам че и Металика ще получат такова заглавие на ревю за новият им албум:

"Dave Mustaine hits the reset-to-brilliant button"

И не мога да разбера подяволите какъв ти е скапания проблем с Мегадет. Аз за себе си мога да кажа, че съм голям фен на Мегадет и съм ходил да ги гледам доста пъти извън България дори и в Щатите. Но със същия кеф който гледам концерти на Мегадет гледам и концерти на Металика защото за разлика от теб аз не съм ограничен хейтър който хейти всичко на Мегадет и в същото време прехвалва всичко на Металика.

Избирателното ти четене дори няма смисъл да го коментирам. Както сам видя се опитвам да водя нормален разговор с теб и то с доста аргументи, а ти само хейтиш.

Факт е че Металика се справят доста добре и без Мъстейн, но да си го кажем честно в последните много години тази група малко или много се е превърнала в машина за пари. В това няма нищо лошо и мен няма да ме спре да им ходя по концерти. Имайки предвид това се оказва че сравняваме круши и ябълки. Хайде сега пий една бира и надуй магнетика и му се наслаждавай на качествения звук с изтънченият ти слухув апарат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

трите слона 3.11.2016 11:14:42 + 2 0
Ние с теб май говорим на различни езици?! Какво общо има качеството на запис и миксирането с качеството на МУЗИКАТА??? Магнетика е с кофти звук и това е факт, но това не прави музиката там по-лоша. Обратно, Дистопията е ок като саунд, но от това не се подобрява монотонното, еднообразно, скучно и посредствено звучене.
"...brilliant button"... С пръдня боя не става! Нито пък brilliant button-а, може да ти напише качествени песни!
То ако става въпрос, Мастъра и Джъстис напр., също са доста далеч от перфектния звук, ама това не им пречи да са топ, нали?!

С любимата ти група нямам никакъв проблем. Вълнуват ме точно толкова, колкото и Преслава и Емилия например. Тоест, точно НИКАК. Моят "хейт" е по-скоро майтап с 99% от почитателите на тая група, барабар с дълбокия комплекс Мъстейн начело, на които смисъл на живота им е плюенето по Металика
Това при тях е комплексът за малоценност на по-малкия, по-слабия, по-невзрачния, който винаги се е стремял да изпъкне, но винаги е бил и ще бъде в сянката на друг, по-голям, по-можещ и далеч по-забележителен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gabberizmo 3.11.2016 16:09:56 + 1 0
Тези комплекси за които говориш са вече само и единствено в твоята глава и в главата на хора като теб които само хейтят Мъстейн. Господин Мъстейн има повече от достатъчен принос за създаването на траша.

Извода е че Мъстейн е направил повече за музиката отколкото аз и ти взети заедно за цял живот ще направим пък ти си го хейтвай колкото си искаш. Както пише в една книга:

This isn't about Dave as a person because he's been a cock. These four pages are about his guitar playing, which is the best. There are people who are better at one thing that Mustaine does, and others that are better than another, but no-one who's as good at everything.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 3.11.2016 19:18:25 + 2 0
Абе, всичките рижодет фенове сте еднакви! Видите ли новина за MetallicA, веднага трябва да обявите, колко по-добри, стойностни и не знам си още какви са вашите любимци. Съответно трябва да се съобщи на нан народонаселението, че са се продали, парите са променили всичко и така нататък, нататък , нататък. Явно комплексите на рижавия плюнчо ссе предават по няккъв начин и чрез музиката му....
а случайно да отбелязвате факта, че рижавата група човекопотока е толкова убийствен, че даже не можете да хванет , кой е минал от там. Последното там, дистопия защо ли е толкова добър? Ами защото Крис Адлър се разписа, че на всичкото отгоре си доведе и продуцент да вкара малко свеж звук. Средата на деведесетте MetallicA се били продали и не знам си какво... Доста избирателна памет имате феновете на Мъстейн. Струва ми се, че лекичко забравята за Cryptic Writes и Risck. Да не говорим, че гореизброените два албума поне има няколко запомнящи се поп парчета, защото след тях има вълна от безлични траш албуми, които не са нищо друго освен тежки... може би и технични.....
И да си кажа, не съм болен фен на Metallica, даже може да се каже, че не съм никакъв фен, но отношението на феновете на megadeth е безкрайно дразнещо. В новините за SLAYER сте същатамерудия за всяко гърне.Задължително трябва да осерете удоволствието и кефа на хората.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gabberizmo 3.11.2016 22:06:51 + 2 0
То всичко хубаво, но не аз тръгнах да говоря за Мъстейн и групата му под новина за Металика. Да прочете някъде да кажа една лоша дума за Металика във всичките ми коментари. Както вече казах ходя с удоволстие на концерти и на едните и на другите и не мисля за тъпотии кой е по по най. Вече казах че сравнявате круши с ябълки което е тъпо.

Никога не съм казвал, че Cryptic-a или Risk са върха на сладоледа за Мегадет. И едната и другата група си имат своите силни и слаби моменти. И Anger-a на Металика не е върха на сладоледа, но въпреки това когато излезна на времето съм го поизтъркал от слушане и съм намерил нещо хубаво в него. За мен лично и двете групи са дали своя принос към жанра и затова могат да си позволяват повече да експериментират.

Относно хората които са свирили в Мегадет не мога да кажа нищо лошо. Да доста хора са минали през тази банда, но не може да се отрече, че Мъстейн има нюх за тези неща и винаги работи с много талантливи музиканти.

И в крайна сметка пак вие седите и си храните Мъстейн и Мегадет без никаква причина защото това е новина за Металика подяволите. Вместо да се радвата че тези хора издават нов албум след 8 години и ще може да чуем нещо ново вие седите и си лаете колко зле е Мъстейн и как ще се самоубие защото виждаш ли старата му група издава нов албум.

Относно осирането на кефа мисля, че вие хората които продължавате да ме храните осирате кефа на другите. Сто пъти ви казвам че не защитавам сляпо Мегадет, а просто се опитвам да ви обясня че цялата тази история е супер жалка и че не може така да храните Мъстейн и да отричате приноса му към творчеството на Металика и към жанра като цяло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

това е 2.11.2016 11:30:47 отговори + 8 2
групата, която някога много отдавна беше казала, че никога няма да направи видеоклип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дони Джеймс Рио 2.11.2016 15:35:07 + 2 3
Преди години четох интервю на Ларс, където хранеше Папа Роуч, като пълни некадърници, понеже най-големият им хит (Last resort) бил с краден риф от Hallowed be thy name, а сега самите Металика направиха почти същото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 2.11.2016 10:03:19 отговори + 6 0
Имали бол пари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

това е 2.11.2016 13:24:44 + 4 0
Май точно имали. Щото нали и от последния си филм и от фестивала си бяха яко на загуба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".