Чуйте дебютната песен на проекта NODTVEIDT с Добромир Ангелов "Within the Depths"

8 сеп 2023, 14:04 ч. 709 / 2 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Днес официално беше представена първата песен от дебютния албум на проекта Nodtveidt ["Within the Depths"].

Nodtveidt - проект вдъхновен от творчеството на Jon Nodtveidt - Dissection. Предстоящият албум съдържа 8 песни, като идеята зад всяка една е да бъде изпълнена от различен вокал от българската ъндърграунд сцена. Първата песен е с участието на Добромир Ангелов (Certain Demise, Self Doomed).

 

nodtviedt



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 21.09.2023 22:38:23 отговори + 1 0
Браво за добрата работа на Н. В. Jon беше гений в музикално отношение повлиял на много музиканти, като най-доброто продължение на Дисекшън несъмнено са The spirit. Колко музика изслушах докато ги открия??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 8.09.2023 21:42:42 отговори + 2 1
Много добро, евала!
Един ден, когато пословичната българска завист и злоба бъдат изкоренени,
много родни групи заслужено ще се прочуят зад граница.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sect of Vile Филми 9.09.2023 23:24:53 + 1 2
Завист има много, дали обаче някой изобщо би чул този проект и веднъж ако не се казваше както се казва? Въпрос към феновете: ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

123 21.09.2023 17:11:58 + 1 1
Към Sect of Vile Филми:

Ами, да, когато някой си подкрепя родната сцена и се интересува от нейното състояние, би чул нещо, което не носи име, асоциирано с известна група или музикант. Всичко, което е излизало като блек метъл от последните години от тука, съм го изслушал, въпреки че не са неща, които са свързани по някакъв начин с по-популярни такива. Не всичко ми е харесало, разбира се, но поне съм се постарал да чуя малкото неща, създадени от нашенци, най-малкото от уважение. Нещо, което не очаквам от средностатистическия консуматор на комерсиална помия, пробутвана от едри капиталисти и продуцирана единствено с цел печалба, да направи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 8.09.2023 21:01:43 отговори + 5 6
Jon Nondveidt беше неосвидетелствана откачалка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.09.2023 18:19:14 отговори + 2 0
Правописна грешка в името на патрона на проекта .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 8.09.2023 16:26:46 отговори + 3 0
ДебюРния албум?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


даскал 8.09.2023 15:43:49 отговори + 2 0
Оправете клипа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".