Чуйте (и вземете) класическа песен на ICED EARTH с новия им вокалист

8 сеп 2011, 18:33 ч. 182 / 1 6
пред./следв.
ICED EARTH презаписаха класическото си парче от албума "Burnt Offerings" (1995) "Dante's Inferno" с новия си вокалист Stu Block като подарък за феновете и като предварителен "поглед" върху предстоящия дебют на певеца с бандата "Dystopia". Можете да свалите свободно песента от тук. От групата обещават, че тя ще бъде свирена на цялото бъдещо турне, част от което е и България. Както знаете - "Заледените" идват за първи път у нас на 21 ноември. (поръчай билет онлайн).



Iced Earth

още за:

Iced Earth


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stakkata 12.09.2011 21:24:40 отговори + 0 0
какво да кажа - Стю не е Мат, не може и да бъде. Но това, което чух от изпълнението на Dante's Inferno останах много приятно изненадан. Наистина се справя добре с партийте на Мат. Даже в началото на песента едва не сбърках Стю с Мат. Надявам се и на живо да е толкова добър, колкото звучи в студиото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 10.09.2011 12:16:29 отговори + 0 0
Пичът се справя страхотно! Дано да се задържи повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Strider 9.09.2011 20:05:04 отговори + 0 0
Пичът не е Мат, а именно той придаваше уникално звучене на бандата. Вместо да намери някой, който звучи повече като него, Шафер реши да направи обратното. Ако новият им албум е толкова зле откъм композиции, както The Crucible of Man, ще е лайно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 9.09.2011 12:48:34 отговори + 0 0
За тези с оценка "НЕ" да похапнат Iced Dick им пожелавам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2011 09:10:37 отговори + 0 0
Звучи масивно и кефи! Очертава се стабилен албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.09.2011 19:20:53 отговори + 0 0
Айсд Ърт идвали със ас ай...не знаех
...че и линка води до закупуване на билет за амон амарт
пооплескали сте нещата
Дебнем, пазете се!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".