Чуйте инструменталното парче на WINTERSUN "Warning"

10 мар 2023, 11:09 ч. 451 / 18 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, финландският мултиинструменталист, певец и композитор Jari Maenpaa работи по няколко нови творби, една от които е следващ албум на WINTERSUN.

   Материалът се офоромя "чудесно", а продукцията е по-голяма от "The Forest Seasons" (2017). Както феновете би трябвало да знаят, Maenpaa няма да издаде нищо, докато не е напълно доволен от резултата. Чакането за първата нова музика на "маестрото" свърши. По-долу, за ограничен период от време, може да слушате онлайн нов инструментал на WINTERSUN. Името на парчето е "Warning".

 

wintersun

още за:

Wintersun


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


да бе 10.03.2023 13:35:42 отговори + 0 1
Мислех, че това са 7 песни, които постепенно ще стават активни. То 7 версии на този инструментал. Яри нещо започва да ми става нелеп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

11am 11.03.2023 11:24:06 + 0 0
Не са 7 версии, а отделните писти на инструментите. Нещо, което Яри и преди е пускал. За мен лично е интересно да чуя всичко отделно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".