Чуйте нова песен на CHILDREN OF BODOM

4 май 2013, 11:59 ч. 161 / 5 3
пред./следв.
По-долу ще намерите официалното текст-видео на "Transference" - песен от предстоящия нов студиен албум на CHILDREN OF BODOM "Halo Of Blood". Както знаете, дискът излиза на пазара на 7 юни, а по време на турнето за промоцията му бандата ще посети за втори път България. Концертът е насрочен за 13 ноември в зала "Универсиада", София. Билетите (поръчай онлайн) се разпространяват в мрежата на "Тикетстрийм".



children of bodom - halo of blood

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.05.2013 06:45:27 отговори + 0 0
Нова, ама сякаш съм я чувал вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi 4.05.2013 18:06:05 отговори + 0 0
е тоз па трагедия па ти кво очакваш не знам точно па ще ви кажа, че песента си е много в МЕТЪЛ, много на място и по лайрикси и по сола може би тоз албум ще е много по-добър от предишният им ,,релентлес реклес форева" е поне това ми е мнението па песента много ми хареса, очаквам много от тоз албум айде БОДОМ ФЕНОВЕ И ФЕНКИ РЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2013 13:48:33 отговори + 0 0
трагедия....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".