Чуйте нова песен на DESERT с гост-вокалист Joakim Broden (SABATON)

28 сеп 2009, 19:24 ч. 414 / 5 3
пред./следв.
Дали за да опровергае (не особено сериозните) обвинения към SABATON в про-нацизъм и/или по други причини - не знаем, но колоритният фронтмен на шведската "танкова бригада" Joakim Broden участва като гост-вокалист в песента на групата от Израел DESERT "Lament for Soldier's Glory (Order 227)". Тя може да бъде слушана онлайн на MySpace-профила на групата. Предстоящият албум на DESERT "Star of Delusive Hopes" е миксиран и мастериран от Andy LaRocque (KING DIAMOND).
   За изключителното участие на SABATON на концерта на HAMMERFALL през април тази година в София не е нужно да ви напомняме. Но сме длъжни да го направим за това, че Joakim Broden и компания спазиха обещанието да се завърнат в България само след броени месеци. И то като ко-хедлайнъри с RAGE! Шоуто ще се състои на 17 октомври в з. "Христо Ботев" (поръчай билет онлайн, подробности).

Благодарности на: Journeyman


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


D.S.V. 29.09.2009 09:23:35 отговори + 0 0
Чел съм това интервю отдавна,просто малко се ядосах още в началото като прочетох "Дали за да опровергае обвинения към SABATON в про-нацизъм" но после забелязах ,че в скоби пише не особено сериозните и малко се поспрях,както и да е Sabaton не са нацисти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.09.2009 00:56:55 отговори + 0 0
що коментираш без да четеш -

"Кой е въпросът, който мразите най-много?
Дали сме нацисти, ха-ха-ха. "

http://www.katehizis.com/publications/interview.php?i=sabaton2009

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 28.09.2009 21:34:40 отговори + 0 0
Сабатон-нацисти Стига бе хора,шведите просто пеят за втората световна война ( и не само за нея) ,някоя група започва да пее за реални факти и битки по времето на ВСВ и дай вече са нацисти..глупости са това,ако бяха нацисти нямаше да имат песни като Primo Victoria (в която се разказва за Десанта в Нормандия,който както знаем е СРЕЩУ немците) и така нататък,Сабатон са проспериращата пауър метъл банда с влечение към битките и войните на миналия век Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".