Израелците DESERT с концерт в София на 15 май

12 май 2015, 21:52 ч. 707 / 4 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фен клубът на бандата в България - Bulgarian Desert Warriors съобщава:

Израелската банда Desert, които са хедлайнери в последния ден на пролетното издание на пловдивския "Polinerooock Fest 2015" ще свирят също така и в столичния бар 'Зар'. Концертът ще бъде на 15-ти май, петък, като ден след това бандата се насочва към Града на тепетата. Освен познатите парчета, Desert ще представят и част от новия си албум - "Never Regret", както и добре познатото парче на публиката – 'Lament For Soldier's Glory', което е съвместно с Joakim Broden от Sabaton. Групата е подготвила също така и едно парче на Сабатон, което ще бъде изненада за всички фенове на танковата девизия и целия фен клуб с който Desert са в повече от топли отношения. За тези две изпълнения на сцената с израелците ще се качи български гост музикант в лицето на Бобо Качармазов, който е делил една сцена със самият Joakim Broden от Sabaton, както в България, така и в Швеция и е доказал гласовите си възможности във времето.

Гости за участието в София ще бъдат момчетата от група K.O.R.A., които са добре познати на българската публика.

Билети са пуснати в предварителна продажба на цена от 12 лв. и двоен билет на цена от 20 лв. В деня на концерта билетите ще се продават на цена от 15 лв.

 

още за:

DesertK.o.r.a.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Eraser 13.05.2015 13:00:52 отговори + 5 0
Между другото групата прави отличен и разпознаваем пауър метъл. Но някого тук това едва ли го интересува... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid 13.05.2015 12:05:01 отговори + 1 6
Човек да се чуди, да се смее ли, или да плаче, То едни велики музкианти и още по-велики специални гости. Страшна работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 13.05.2015 10:40:16 отговори + 4 0
Редовния хейт на хора без работа.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яко 13.05.2015 08:35:13 отговори + 2 0
Ходете се гръмнете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lucious 13.05.2015 07:58:55 отговори + 1 4
Пълен цирк! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


А. Х. 12.05.2015 18:54:03 отговори + 3 3
Найн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".