Чуйте нова песен на KROSSFIRE

29 окт 2010, 09:08 ч. 263 / 4 2
пред./следв.
KROSSFIRE представят най-новата си песен - баладата "The One" (слушайте я по-долу). Изключително баладична и ефирна, песента наистина се отличава от стила, в който групата твори. Една нестандартна балада без ритъм секция, с преплетени мъжки и женски гласове - това наистина е нещо ново и свежо, описват композицията от групата. "Благодарим на Вили (сестра на китариста ни Георги Кушев), която записа прекрасни вокални партии за песента и с идеите си спомогна за цялостното и изграждане. Песента беше в проект още през 2009, когато подготвяхме песните за албума, но изчаквахме да намерим подходящия женски глас. Разговаряхме с Вили и тя се съгласи с огромно желания да участва в проекта. Направих ме няколко репетиции с нея и още от самото начало се видя, че песента има голям потенциал. След това остана да намерим време за да влезем в студиото и да я запишем. Радваме се, че тя се съгласи да участва и в крайна сметка се получи песен, която изненада дори и нас. Пожелаваме и всичко най-хубаво и успешна реализация в чужбина", казва вокалистът Димо.
   "За мен беше чест и истинско удоволствие да работя с момчетата, които с таланта и живите си идеи ме вдъхновиха да заживея с песента и да дам своя принос в сътворяването на една истински различна, дълбока и чувствена песен. Благодаря им за възможността и за това, че бяха отворени към идеите ми и, иначе, по-различният ми вокален стил. Резултата се получи една прекрасна песен, която мигновено те докосва. Пожелавам им страшно много успехи с албума и верни фенове", споделя самата гост-вокалистка Виолета.

    Записите на Вили са направени в края на месец август, а през септември - останалите вокали, акустичната китара, клавира и пианото. Песента е мастерирана в "Master Vargas Studio" в Ню Йорк от Кристиян Варга в средата на октомври. В момента групата продължава записите на първия си студиен албум в "F.1Sound Studio" в Пловдив. Дискът се очаква да излезе през пролетта на 2011 г.

още за:

Krossfire


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Свилен 29.10.2010 20:00:47 отговори + 0 0
Само напред и нагоре, Krossfire! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.10.2010 13:45:08 отговори + 0 0
Много добра песен.Успех на групата и все нагоре. Очаквам с голям интерес албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".