Чуйте нова песен на SHAMBLESS

13 мар 2012, 16:12 ч. 268 / 3 4
пред./следв.
По-долу може да бъде чуто новото парче на родния атмосферик метъл проект SHAMBLESS. Песента е изпята изцяло на езика синдарин (по Дж.Р.Р. Толкин) и се казва "Ion In Erain" (в превод "Синове на Кралете"). Парчето е част от материала, който бандата подготвя за наследник на излезлия миналата година албум "Menra Enedalen", който към настоящия момент се издава и разпространява в международен мащаб от "Stygian Crypt Prod". Тази събота в столичния клуб "The Box" бандата ще изнесе концерт заедно с култовата бургаска група NECROMANCER. На лайва ще има мърчандайз, на който ще може да се закупи както българският вариант на "Menra Eneidalen", така и изданието за чужбина, а групата ще представи основно нови композиции.



още за:

Shambless


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Innerhell }:-( 14.03.2012 12:44:46 отговори + 0 0
Много яко и атмосферично парче.
Успех с албума и изявите.

... и Long Live Tolkin!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.03.2012 09:08:15 отговори + 0 0
Браво, парчето мачка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 13.03.2012 18:05:16 отговори + 0 0
По принцип Shambless са хубава банда, но това парче не струва според мен..доста по слабо звучи от старите работи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кис фен 13.03.2012 17:03:16 отговори + 0 0
Браво на момчетата,да продължават все така,найстина много качествен блек метъл правят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".